CHAMPIONS LEAGUE

Γιαλτσίν: "Δύσκολη η κλήρωση με τον ΠΑΟΚ"

Γιαλτσίν: "Δύσκολη η κλήρωση με τον ΠΑΟΚ"

Ο προπονητής της Μπεσίκτας. Σεργκέν Γιαλτσίν παραδέχθηκε ότι υπήρχαν πιο εύκολοι αντίπαλοι για την ομάδα του, από τον ΠΑΟΚπου χαρακτήρισε ως μια από τις σπουδαιότερες ομάδες της Ελλάδας.

Η Μπεσίκτας ξεκίνησε την προετοιμασία της με τον προπονητή της, Σεργκέν Γιαλτσίν να χαρακτηρίζει στο κανάλι της τουρκική ομάδας την κλήρωση που φέρνει αντίπαλο της τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League ως δύσκολη.

"Είναι μία δύσκολη κλήρωση, θα μπορούσαμε να είχαμε και πιο εύκολο αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, και μία από τις πιο σημαντικές στην Ελλάδα, οπότε θα γίνει μεγάλη μάχη. Η αλήθεια είναι ότι είναι μονός αγώνας, οπότε όλα μπορούν να συμβούν. Ελπίζω να προκριθούμε", δήλωσε ο 47χρονος τεχνικός που μίλησε για την κατάσταση της Μπεσίκτας και την ανάγκη για μεταγραφές. "Χρειαζόμαστε παίκτες γιατί είχαμε πολλές αποχωρήσεις. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν μέσα σε 2 εβδομάδες οπότε και θα αγωνιστούμε με τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα".

Δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας, που τις προηγούμενες ημέρες έδειξε ενδιαφέρον για τον Τζούμπα Άκπομ προσπαθεί να κλείσει τον Παπίς Σισέ από την "ελληνική" Αλάνιασπορ, την ώρα που εξακολουθεί να "παίζει" το όνομα του Μάριο Μπαλοτέλι. "Ο Γιαλτσίν προτιμά τον Σισέ παρά τα 35 του χρόνια καθώς θεωρεί ότι θα προσαρμοστεί άμεσα στην ομάδα του, ωστόσο τα χρήματα που ζήτησε ο παίκτης έβαλαν φτένο στην επιθυμία του. Αν δεν μειωθούν οι απαιτήσεις του τότε η Μπεσίκτας θα στραφεί στον Μπαλοτέλι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Με Μπεσίκτας στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Mπεσίκτας: Το προφίλ της αντιπάλου του ΠΑΟΚ
"Ψάχνεται" ενόψει Μπεσίκτας
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ