CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους - Άγιαξ: Με κεφαλιά Κριστιάνο το 1-0 (VIDEO)

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο 28 λεπτά μετά από την έναρξη της εντός έδρας ρεβάνς με τον Άγιαξ για τα προημιτελικά του Champions League. (VIDEO)

Η Γιουβέντους υποδέχεται τον Άγιαξ - live από το Sport24.gr η εξέλιξη - στη ρεβάνς του 1-1 του Άμστερνταμ για τα προημιτελικά του Champions League και οι μπιανκονέρι άνοιξαν το σκορ 28 λεπτά μετά από την έναρξη του ματς.

Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Κιρστιάνο Ρονάλντο βγήκε στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Γηραιά Κυρία. O ρέφερι του ματς στο Τορίνο, Κλεμάν Τουρπέν, προσέφυγε στη βοήθεια του VAR για σπρώξιμο αλλά τελικά μέτρησε το γκολ.

Ο Ματάις Ντε Λιχτ ήταν αυτός που είχε σπρώξει ένα συμπαίκτη του και εν συνεχεία έπεσε πάνω στον Λεονάρντο Μπονούτσι με αποτέλεσμα ο 34χρονος Πορτογάλος να έρθει ανενόχλητος και με κεφαλιά να γράψει το 1-0. Δείτε τη φάση:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ