CHAMPIONS LEAGUE

Η ενδεκάδα του Sport24.gr για το Champions Fantasy League του Stoiximan

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during the German soccer cup, DFB Pokal, match between FC Bayern Munich and TSG Hoffenheim in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 5, 2020. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during the German soccer cup, DFB Pokal, match between FC Bayern Munich and TSG Hoffenheim in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 5, 2020. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ένας δημοσιογράφος του Sport24.gr φτιάχνει τη δική του ενδεκάδα στο Champions Fantasy League του Stoiximan.gr και εξηγεί για κάθε έναν από τους παίκτες που επιλέγει, τον λόγο για τον οποίο αξίζουν μια θέση στην ομάδα του.

Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε, ο καιρός πέρασε και οκτώ σπουδαία ζευγάρια θα παλέψουν για την πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Champions League. Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι, Αταλάντα - Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ, Τσέλσι - Μπάγερν Μονάχου, Λυών - Γιουβέντους, Τότεναμ - Λειψία, Νάπολι - Μπαρτσελόνα, όποια ομάδα κι αν υποστηρίζεις, ξέρεις ότι τα... καλά τώρα αρχίζουν.

Παράλληλα με τα επερχόμενα ματς της φάσης των 16, ξεκινά και το Champions Fantasy League του Stoiximan με εγγυημένα έπαθλα 100.000 ευρώ*, το οποίο ολοκληρώνεται στο μεγάλο ματς του τροπαίου.

Προσέξτε: Οι συμμετοχές κλείνουν τη στιγμή της έναρξης του πρώτου αγώνα της φάσης των 16, το βράδυ της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου δηλαδή. Γι' αυτό θα πρέπει να βιαστείτε, να κάνετε άμεσα τον σχεδιασμό σας και να προλάβετε τη διορία.

Το τουρνουά διαρκεί από το πρώτο ματς των 16 έως τον τελικό του UEFA Champions League με το Champions Fantasy League να έχει έναν τυπικό υπολογισμό βαθμολογίας και κάποιους απλούς περιορισμούς. Για παράδειγμα:

- Δεν μπορείς να επιλέξεις περισσότερους από τρεις παίκτες από μία ομάδα, αν και έχεις το δικαίωμα να φτιάξεις όσες ομάδες θέλεις.

- Πρέπει να επιλέξεις έναν αρχηγό, ο οποίος θα λάβει διπλούς πόντους.

- Πρέπει να επιλέξεις και έναν υπαρχηγό, ο οποίος θα λάβει διπλούς πόντους μόνο στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο παίκτης που έχεις χρίσει αρχηγό.

- ΔΕΝ μπορείς να κάνεις μεταγραφές από τη μία αγωνιστική στην άλλη. ΔΕΝ μπορείς να κάνεις αλλαγές από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το τουρνουά.

- Μπορείς να έχεις μόνο τρεις αναπληρωματικούς παίκτες και μόνο έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα.

Τα χρήματα που έχεις στη διάθεσή σου είναι 108 εκατομμύρια ευρώ και με αυτά πρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου ρόστερ. Μπορείς να τα εξαντλήσεις, ωστόσο θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως σε περίπτωση ισοβαθμίας, νικήτρια ομάδα θα είναι εκείνη με το μικρότερο budget.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ

Η πρώτη σκέψη που έκανα, χτίζοντας την ομάδα μου, ήταν πως πρέπει να επιλέξω παίκτες που έχουν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν "βαθιά" στη διοργάνωση, να παίξουν περισσότερα ματς, να γράψουν περισσότερα λεπτά που θα τους βοηθήσουν να έχουν και περισσότερες πιθανότητες για να κυριαρχήσουν εκείνοι στο γρασίδι κι εγώ στο Champions Fantasy League του Stoiximan.

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι η πρώτη επιλογή μου. Αντιμετωπίζει την Τσέλσι, θα την αποκλείσει και θα συνεχίσει στη διοργάνωση. Δεύτερη επιλογή μου είναι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ, δίπλα του έβαλα μια προσωπική αδυναμία, τον Ραφαέλ Βαράν της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Κώστα Μανωλά της Νάπολι, τον Ματς Χούμελς της Ντόρτμουντ και τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ της Λίβερπουλ. Ο τερματοφύλακάς μου εννοείται πως θα είναι ο Άλισον της φετινής πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Επιστρέφοντας στην επίθεση, δεν μπορώ να αφήσω εκτός τον Χάαλαντ της Ντόρτμουντ που μπαίνει με φόρα στη φάση των 16 και θα έχει απέναντί του την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ για τρίτο επιθετικό θα επιλέξω τον Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί που πιστεύω ότι φέτος θα κάνει πράγματα και θαύματα. Σάντσο από τη Ντόρτμουντ και Κομάν από τη Μπάγερν Μονάχου θα είναι οι δύο επιλογές μου, με τον Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι, τον Ούγκο Γιορίς της Τότεναμ, τον Ίσκο της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κουτίνιο της Μπάγερν Μονάχου να συμπληρώνουν τον πάγκο της ομάδας μου.

Αρχηγός μου θα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και υπαρχηγός ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και κάτι μου λέει πως αυτοί οι δύο θα είναι ο ένας απέναντι στον άλλο στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ