CHAMPIONS LEAGUE

Η Ντόρτμουντ έδωσε συγχαρητήρια στον Κλοπ με πανηγυρικό GIF

Liverpool coach Juergen Klopp is thrown into the air by player after winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Liverpool coach Juergen Klopp is thrown into the air by player after winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Ντόρτμουντ δεν ξέχασε να συγχαρεί τον Κλοπ μετά από την κατάκτηση του UCL με την Λίβερπουλ. Ο Γερμανός έχει συνδεθεί με τις πιο πρόσφατες επιτυχίες των "κιτρινόμαυρων".

Ο Γιούργκεν Κλοπ τα κατάφερε! Νίκησε σε τελικό και είναι πρωταθλητής Ευρώπης με την Λίβερπουλ. Το είχε προσπαθήσει και με την Ντόρτμουντ, αλλά δεν μπόρεσε. Οι "κιτρινόμαυροι", λοιπόν, δεν ξέχασαν να συγχαρούν τον προπονητή που έχει συνδεθεί με τις πιο πρόσφατες επιτυχίες τους.

Η γερμανική ομάδα μερικές ώρες μετά το τέλος του Τότεναμ - Λίβερπουλ (0-2), για τον τελικό του Champions League, "ανέβασαν" στο Twitter τους συγχαρητήριο μήνυμα για τον Γιούργκεν Κλοπ, συνοδεύοντάς το μ' ένα GIF που περιείχε απόσπασμα από τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του "Κλόπο".

Διαβάστε ακόμη
Η εισβολή από την εξέδρα: "That's my fucking girlfriend"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ