CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Δεν με χρειάζεται η Μπάγερν, ούτε εγώ αυτήν..."

Κλοπ: "Δεν με χρειάζεται η Μπάγερν, ούτε εγώ αυτήν..."
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ είπε πως θα ήταν κορυφή για τη Μπάγερν να συνεργαζόταν με τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό κόουτς να ρίχνει μια ευγενική... χυλόπιτα στους Βαυαρούς.

Όταν ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν προπονητής στη Μάιντς, βρισκόταν σε συζητήσεις για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου. Εντέλει, οι Βαυαροί επέλεξαν να συνεργαστούν με τον άλλοτε θρύλο τους, Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Όταν εκείνος αποτέλεσε παρελθόν, στη Μπάγερν έλεγαν πως "πήραμε τον λάθος Γιούργκεν...". Ο Κλοπ πήγε στη Ντόρτμουντ, πήρε δυο σερί πρωταθλήματα και έφτασε τους Βεστφαλούς στον τελικό του Champions League, όπου έχασε από τους Βαυαρούς στο τέλος με το γκολ του Ρόμπεν.

Τα χρόνια πέρασαν, ο Κλοπ συνέχισε την ανοδική πορεία του και πλέον έχει φτιάξει μια ομάδα αριστούργημα στη Λίβερπουλ, την ώρα που η Μπάγερν έχει τον Νίκο Κόβατς, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες. Οι ρεντς απέκλεισαν εμφατικά τους Γερμανούς στους "16" του Champions League και ο Φραντς Μπεκενμπάουερ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Κλοπ.

"Έδειξε στους Γερμανούς πως να παίζουν γρήγορα και πολλά κλαμπ αγωνίζονται όπως μας έδειξε", ανέφερε ο "Κάιζερ", ο οποίος ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του στη Μπάγερν, ανέφερε: "Ναι, θα ήταν κορυφαία επιλογή για τη Μπάγερν".

Ο ίδιος πάντως, ως γνωστόν δεν τρέφει και αισθήματα αγάπης για τη Μπάγερν, όταν έμαθε για τη δήλωση του Μπεκενμπάουερ, απάντησε με τρόπο δεικτικό, αφού βέβαια γέλασε: "Δε νομίζω ότι χρειάζεται εμένα, ούτε εγώ τη Μπάγερν. Όμως, είναι ωραίο όταν ο Φραντς Μπεκενμπάουερ μιλάει θετικά για μένα".

AP Photo/Rui Vieira



TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ