CHAMPIONS LEAGUE

Κορονοϊός: Η Ίντερ δεν κατεβαίνει στο Youth League και αποκλείεται

Κορονοϊός: Η Ίντερ δεν κατεβαίνει στο Youth League και αποκλείεται

Η Ίντερ ανακοίνωσε ότι η Κ19 δεν κατεβαίνει στο ματς με τη Ρεν για τους 16 του Youth League υπό το φόβο του κορονοϊού, επιλέγοντας τον βέβαιο αποκλεισμό της στα χαρτιά με σκορ 0-3 από τη γαλλική ομάδα μπροστά στην υγεία των παικτών της.

Η Ίντερ βάζει σε προτεραιότητα την υγεία των νεαρών παικτών της και αποσύρει όλες τις κατώτερες ηλικιακά ομάδες της. Όπως ανακοίνωσαν οι νερατζούρι η Κ19 δεν θα κατέβει για το προγραμματισμένο (11/3) ματς με την αντίστοιχη της Ρεν στο πλαίσιο των 16 του Youth League (αντίστοιχη ηλικιακά διοργάνωση του Champions League).

"H Primavera δεν θα παίξει στη μάχη με τη Ρεν για τους 16 του Youth League. Η Ίντερ λειτουργεί πάντα με γνώμονα τη δημόσια υγεία. Θέλουμε να προφυλάξουμε τους παίκτες μας, πολλοί εκ των οποίων είναι ανήλικοι", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας του Μιλάνο.

Η Ίντερ έτσι χάνει το ματς με τη Ρεν στα χαρτιά με σκορ 0-3, καθώς η UEFA δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικά με τη διεξαγωγή του. Το παιχνίδι επρόκειτο να διεξαχθεί στο Ομοσπονδιακό κέντρο του Κοβερτσάνο στη Φλωρεντία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιταλία είναι η ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη από τον κορονοϊό με 366 επιβεβαιωμένους θανάτους.

Photo credits: Intet.it

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ