CHAMPIONS LEAGUE

Λειψία - Ατλέτικο: Με πέναλτι Ζοάο Φέλιξ το 1-1

Atletico Madrid's Joao Felix, top, celebrates with teammate Koke after scoring his team's first goal during the Champions League quarterfinal match between RB Leipzig and Atletico Madrid at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Thursday, Aug. 13, 2020. (Lluis Gene/Pool Photo via AP)
Atletico Madrid's Joao Felix, top, celebrates with teammate Koke after scoring his team's first goal during the Champions League quarterfinal match between RB Leipzig and Atletico Madrid at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Thursday, Aug. 13, 2020. (Lluis Gene/Pool Photo via AP) AP

Ο Ζοάο Φέλιξ με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κλόστερμαν νίκησε τον Γκουλάσι και ισοφάρισε σε 1-1 για την Ατλέτικο στον προημιτελικό με τη Λειψία. (VIDEO)

Η Λειψία αναμετρήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/8) με την Ατλέτικο στον προημιτελικό του Final 8 του Champions League, ο οποίος διεξήχθη στη Λισσαβώνα.

Η γερμανική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό. Αφού κυκλοφόρησε εξαιρετικά την μπάλα, ο Σάμπιτσερ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ντάνι Όλμο με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι νίκησε τον Γιαν Όμπλακ και άνοιξε το σκορ.

Στο 70ό λεπτό ο Ζοάο Φέλιξ μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Κλόστερμαν. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, νίκησε τον Γκουλάσι κι έκανε το 1-1. Δείτε τη φάση:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ