CHAMPIONS LEAGUE

Λιονέλ Μέσι: Το μεγαλειώδες post για τον Ίκερ Κασίγιας

Real Madrid's goalkeeper Iker Casillas shakes hands with FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left, during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 7, 2012. (AP Photo/Andres Kudacki)
Real Madrid's goalkeeper Iker Casillas shakes hands with FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left, during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 7, 2012. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Ο Μέσι μετά από την ιστορική του εμφάνιση κόντρα στην Λίβερπουλ στο "Καμπ Νόου" δεν ξέχασε τον Ίκερ Κασίγιας που υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Η εμφάνιση του Μέσι στο Μπαρτσελόνα - Λίβερπουλ 3-0 θα γραφτεί στην ιστορία, αφού ο Αργεντινός σούπερ σταρ ανήμερα της πρωτομαγιάς του 2019 έφτασε τα 600 γκολ, οδήγησε την Μπάρτσα στην πρώτη της νίκη επί των "Κόκκινων" στο "Καμπ Νόου" και σκόραρε τα παρθενικά του τέρματα κόντρα στην αγγλική ομάδα του Μέρσεϊσάιντ.

Ωστόσο, το γεγονός που στιγμάτισε την ημέρα δεν ήταν ο Μέσι, αλλά ο Ίκερ Κασίγιας ο οποίος ταρακούνησε τον κόσμο του ποδοσφαίρου όταν έγινε γνωστή η είδηση πως υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Ευτυχώς, ο "Αγιος", μερικές ώρες μετά ενημέρωσε ότι όλα βαίνουν καλώς...

Από την πλευρά του ο Λιονέλ Μέσι, πάντως, με αφορμή την προσωπική του επιτυχία δεν παρέλειψε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Ίκερ Κασίγιας, έναν τερματοφύλακα με τον οποίο είχαν αναμετρηθεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν στα "κλάσικο".

Ο κορυφαίος για πολλούς ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, λοιπόν, έγραψε στα social media ότι η ομάδα του βρίσκεται κοντά στο στόχο της και πρέπει ενωμένη να πάει μέχρι τέλους, αφού πρώτα ξεπεράσει οριστικά την Λίβερπουλ στο "Ανφιλντ". Όλα τα υπόλοιπα, στο κλείσιμο της δημοσίευσης, ήταν αφιερωμένα στον Κασίγιας: " Τέλος, εκμεταλλεύομαι τη στιγμή για να στείλω μία αγκαλιά στον Ίκερ Κασίγιας και να του εύχομαι να επανέλθει γρήγορα..." έγραψε ο Μέσι.

ΤΟ POST ΤΟΥ ΜΕΣΙ

Λιονέλ Μέσι: Το μεγαλειώδες post για τον Ίκερ Κασίγιας
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ