CHAMPIONS LEAGUE

Λίβερπουλ: Η ιστορία πίσω από τη photo που έβγαλε με τη γιαγιά του ο Βαϊνάλντουμ

Liverpool's Georginio Wijnaldum, center, celebrates scoring his side's third goal of the game during the Champions League Semi Final, second leg soccer match between Liverpool and Barcelona at Anfield, Liverpool, England, Tuesday, May 7, 2019. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Georginio Wijnaldum, center, celebrates scoring his side's third goal of the game during the Champions League Semi Final, second leg soccer match between Liverpool and Barcelona at Anfield, Liverpool, England, Tuesday, May 7, 2019. (Peter Byrne/PA via AP) PETER BYRNE/PA VIA AP

Ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League με την Λίβερπουλ βγάζοντας μία φωτογραφία με την αγαπημένη του γιαγιά, θέλοντας να της πει ένα μικρό ευχαριστώ για τα όσα έκανε για αυτόν ως παιδί. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Πανηγύρισε με την ψυχή του το 2-0 επί της Τότεναμ στην Μαδρίτη που εκτόξευσε την Λίβερπουλ στην κορυφή της Ευρώπης για έκτη φορά στην ιστορία της ενώ μία ημέρα αργότερα γιόρτασε σαν μικρό παιδί μαζί με τους συμπαίκτες του, κάνοντας παρέλαση για αρκετές ώρες πάνω σε διώροφο λεωφορείο, και γνωρίζοντας την αποθέωση από περίπου 800.000 οπαδούς των "κόκκινων".

Οι χαρές όμως για τον Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ δεν λένε να σταματήσουν, με τον Ολλανδό διεθνή μέσο να επισκέπτεται την 84χρονη γιαγιά του Φρανσίνα και να της φοράει το μετάλλιο που κέρδισε στον τελικό, πριν βγάλουν μία αναμνηστική selfie φωτογραφία.

Το ότι επέλεξε πάντως την γιαγιά του για να βγάλει φωτογραφία ο δήμιος της Μπαρτσελόνα στον δεύτερο ημιτελικό (δύο γκολ) μόνο τυχαίο δεν ήταν, με την Φρανσίνα να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στο να τον βοηθήσει να υλοποιήσει το παιδικό του όνειρο, να γίνει ποδοσφαιριστής.

Ήταν η γυναίκα που τον μεγάλωσε ουσιαστικά από την ηλικία των 5 ετών μετά τη μετακόμιση της μητέρας του στο Άμστερνταμ, με τον Βαϊνάλντουμ να έχει αποκαλύψει πριν λίγο καιρό στην Daily Mail ότι χρωστάει τα πάντα σε αυτή τη γυναίκα.

Λίβερπουλ: Η ιστορία πίσω από τη photo που έβγαλε με τη γιαγιά του ο Βαϊνάλντουμ

"Της είπα ότι ήθελα να την ευχαριστήσω για όλα όσα έκανε για μένα. Μου είπε "γιατί με ευχαριστείς"; Της απάντησα: "Για όλα όσα έκανες για μένα, με φρόντισες, που με φρόντισες και με έφερες στο ποδόσφαιρο.

Όταν ήμουν μικρός, συνήθιζα να πηγαίνω πολύ πρωί στην προπόνηση πριν καν μπουν σε λειτουργία τα τραμ, οπότε η γιαγιά μου περπατούσε μαζί μου για 45 λεπτά. Μου είπε ξανά: "Γιατί με ευχαριστείς; Είμαι η γιαγιά σου. Πρέπει να το κάνω. Δεν το έκανα για σένα για να γίνεις επαγγελματίας παίκτης αλλά για να σε κρατήσω μακριά από τους δρόμους, αλλά αν μπορείς να κάνεις κάτι από αυτό, είναι σπουδαίο".

Πολλοί θα έλεγαν: "Χάρη σε μένα έγινες αυτό που είσαι, εγώ σε βοήθησα σε αυτό". Εκείνη απλά είπε: "Μόνος σου τα κατάφερες. Εγώ έκανα απλά τη δουλειά μου επειδή είμαι η γιαγιά σου. Όταν συμφωνήσαμε να έρθεις να μείνεις μαζί μου, έπρεπε να σε φροντίσω".

Αρκετοί θα έλεγαν: "Σε βοήθησα και θέλω ανταπόδωση". Εκείνη δεν είναι όμως έτσι".

Photo Credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ