CHAMPIONS LEAGUE

Μανωλάς: "Δεν φταίει μόνο ένας παίκτης όταν δέχεσαι γκολ"

Napoli's Kostas Manolas, left, and Liverpool's Roberto Firmino fight for the ball during the Champions League Group E soccer match between Napoli and Liverpool, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Kostas Manolas, left, and Liverpool's Roberto Firmino fight for the ball during the Champions League Group E soccer match between Napoli and Liverpool, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Κώστας Μανωλάς ξεκαθάρισε ότι δεν ευθύνονται ο ίδιος και ο Καλιντού Κουλιμπαλί για την κακή αμυντική συμπεριφορά της Νάπολι και δεν θέλησε να πάρει θέση στο ritiro που επέβαλε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και για το οποίο ο Κάρλο Αντσελότι εξέφρασε ανοικτά τη διαφωνία του.

Η ήττα με 2-1 από την Ρόμα στο "Ολίμπικο" έριξε την Νάπολι στην 7η θέση, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να αποφασίζει την επιβολη ενός δραστικού μέτρου: την απομόνωση του Αντσελότι και των παικτών του.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχτηκε δημόσια πως δεν συμφωνεί με την απόφαση του προέδρου των παρτενοπέι για απομόνωση, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν θα ακολουθήσει το πρόσταγμα της διοίκησης.

Ο Κώστας Μανωλάς εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νάπολης στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Zάλτσμπουργκ (5/11, 22:00) για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο 28χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για το ritiro. Απέφυγε ν' απαντήσει - "δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό, είμαι συγκεντρωμένος στο ματς", απάντησε - και ξεκαθάρισε ότι δεν ευθύνονται μόνον ο ίδιος και ο Καλιντού Κουλιμπαλί για την κακή αμυντική συμπεριφορά της Νάπολι

"Έπαιξα έξι ματς με τον Κουλιμπαλί και τα έχουμε πάει καλά. Δεχθήκαμε μόνο δυο γκολ από τη Ρόμα. Βλέπω μια σύγχυση και δεν ξέρω το γιατί. Μια ομάδα δεν εξαρτάται μόνο από την άμυνά της και όταν δέχεσαι ένα γκολ δεν φταίει μόνο ένας παίκτης εκτός κι αν μιλάμε για ατομικά λάθη.

Αμύνεσαι με έντεκα παίκτες και επιτίθεσαι με έντεκα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, έχουμε δυνατή ομάδα. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς και το είδαμε κόντρα στη Ρόμα. Δεν σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο, στο 2-0 το ματς είχε τελειώσει. Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Είμαστε η Νάπολι και έχουμε μεγάλους παίκτες", υποστήριξε ο Ναξιώτης στόπερ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ