CHAMPIONS LEAGUE

Μήνυμα σε Ντε Λιχτ από τον γιο του Σκόουλς: "Μην πας στην Μ.Γιουνάιτεντ γιατί..."

Ajax's Daley Blind and captain Matthijs de Ligt, right, celebrate their team's 1-0 win after the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Ajax's Daley Blind and captain Matthijs de Ligt, right, celebrate their team's 1-0 win after the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Μετά τον Πολ Σκόουλς ήρθε η ώρα και για τον γιο του Άρον να επιτεθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προτρέποντας τον Ματάις Ντε Λιχτ να επιλέξει την Μπαρτσελόνα και όχι τους "κόκκινους διαβολους" για να συνεχίσει την καριερα του.

Στο ματς κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης, ο Ματάις Ντε Λιχτ έγραψε ιστορία καθως έγινε σε ηλικία 19 ετών και 261 ημερών ο νεότερος ηλικιακά αρχηγός σε ημιτελικό Champions League.

Ωστόσο, τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης δεν χρειάστηκε να περιμένουν αυτό το επίτευγμα από την πλευρά του Ολλανδού διεθνή στόπερ για να εκτιμήσουν την αξία του και ενδεικτικό είναι το γεγονός πως Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν μπει ήδη στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Αν υπάρχει πάντως αυτό το δίλημμα στο μυαλό του Ματάις Ντε Λιχτ και ενημερώθηκε για το τελευταίο ποστάρισμα του Άαρον Σκόουλς, 19χρονου γιου του Πολ Σκόουλς, λογικά θα το σκεφτεί διπλά για να πάει στην Αγγλίας.

"Όσο πολύ και αν θέλω να δω τον Ντε Λιχτ στην Γιουνάιτεντ, δεν θα του ευχόμουν καν κάτι τέτοιο. Πήγαινε στην Μπάρσα και απόλαυσε την καριέρα σου επειδή εμείς είμαστε μαλ@@@@ και αρ@@@@@@", ήταν το σχόλιο που έκανε στο Twitter, στο ημίχρονο του Τότεναμ-Άγιαξ που έβρισκε τον "Αίαντα" να επικρατεί 1-0 με το γκολ του Ντόνι φαν ντε Μπέεκ από το 15'.

Σημειώνεται πως λίγες ημέρες πριν ο Πολ Σκόουλς είχε περάσει από γενεές δεκατέσσερις τον Πολ Πογκμπά δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι "ζει στο δικό του φανταστικό κόσμο".

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ - Άγιαξ: Ο 19χρονος Ντε Λιχτ νεότερος αρχηγός σε ημιτελικό Champions League
Τότεναμ - Άγιαξ 0-1: Φουλ για τελικό τα "μωρά" του Αίαντα
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ