CHAMPIONS LEAGUE

Μιλόγεβιτς: "Έπαιξε ρόλο η αποβολή και η ευκαιρία του Μεριά"

Μιλόγεβιτς: "Έπαιξε ρόλο η αποβολή και η ευκαιρία του Μεριά"
EUROKINISSI

Σύμφωνα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα έγινε πιο εύκολη μετά την αποβολή του Μπενζιά, ενώ η χαμένη ευκαιρία του Μεριά κράτησε τους Σέρβους στο ματς.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστερα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς στάθηκε στα δύο σημεία που έκριναν τη νίκη της σερβικής ομάδας επί του Ολυμπιακού.

Αυτά δεν είναι άλλα απο την αποβολή του Μπενζιά που έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, αλλά και η χαμένη ευκαιρια του Μεριά με την οποία διατηρήθηκε η ισοπαλία και έδωσε την ευκαιρία στους Σέρβους να προηγηθούν: "Σαφώς άλλαξε τη ροή του αγώνα η κόκκινη κάρτα. Με δέκα παίκτες ήταν δύσκολο για τον Ολυμπιακό. Ήταν και η ευκαιρία στο 1-1. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Δεν ήταν καλή η ψυχολογία μετά την ήττα στο ντέρμπι. Κάνουμε μια πορεία απίστευτη τα τελευταία τρία χρόνια, το θέλαμε όμως ένα τέτοια αυτοπεποίθηση. Πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη. Ξύπνησαν οι παίκτες μου και όλα καλά", είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Όσο για τις φιλοδοξίες του στη διοργάνωση, ο Σέρβος ξεκαθαρισε: "Τα όνειρά μας είναι αύριο να έχουμε μια ωραία μέρα, να είμαστε χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Δεν μπορώ να κάνω λογαριασμό, ζω για την επόμενη μέρα, για την επόμενη προπόνηση. Περιμένω πώς και πώς την επόμενη προπόνηση. Βήμα βήμα κι όπου φτάσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ