CHAMPIONS LEAGUE

Μιλόγεβιτς: "Ο Μασούρας θα είχε θέση στο βιβλίο που θα έγραφα"

Μιλόγεβιτς: "Ο Μασούρας θα είχε θέση στο βιβλίο που θα έγραφα"

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αποθέωσε τον εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γιώργο Μασούρα, στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Τρίτης (1/10, 22.00). Τι ανέφερε για τους "ερυθρόλευκους".

Την Τρίτη (1/10, 22.00) ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League. Χωρίς βαθμό οι Σέρβοι μετά την ήττα (3-0) από τη Μπάγερν, ένας για τους "ερυθρόλευκους" μετά το 2-2 με την Τότεναμ.

Ο προπονητής του Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και αφού χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό "μεγάλη ομάδα με φοβερό ρόστερ", αποθέωσε τον Γιώργο Μασούρα, με τον οποίο συνυπήρξε στον Πανιώνιο.

Αρχικά είπε: "Είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι εντός έδρας στη διοργάνωση απέναντι σε μια φημισμένη ομάδα. Ακόμα και πριν από την κλήρωση, γνωρίζαμε ότι όλες οι ομάδες είναι ισχυρές. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με τη διαφορά ότι φέτος είμαστε πιο έμπειροι. Χρειάζεται συγκέντρωση και στα 90 λεπτά. Σε παιχνίδια όπως αυτό, ένα λάθος ή έλλειψη συγκέντρωσης σε μια φάση μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, έχουν φοβερό ρόστερ. Έχουν δείξει σοβαρότητα με τον Πέδρο Μαρτίνς. Έχουν συμμετάσχει στο Champions League τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που είναι αξέχαστο γι' αυτό το κλαμπ. Έχουν μεγάλες προσδοκίες. Ξέρουμε για τη φιλία των δύο χωρών και των δύο ομάδων. Όταν όμως ξεκινήσει το ματς, ο καθένας παλεύει για την ομάδα του".

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κοινή του θητεία στον Πανιώνιο με τον Γιώργο Μασούρα, ανέφερε: "Τη σεζόν που ήμουν εγώ στον Πανιώνιο, έκανε την... έκρηξή του. Είναι ένα παιδί που είχε έρθει από τη Γ' Εθνική. Ό,τι έκανε, το έκανε χάρη στη σκληρή του δουλειά. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό το παιδί. Αν έγραφα ένα βιβλίο, ο Γιώργος σίγουρα θα είχε θέση σε αυτό. Για να δει κανείς πώς πετυχαίνεις ένα στόχο όταν δουλεύεις και ζεις σωστά".

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιλόγεβιτς δούλεψε στον Πανιώνιο τη σεζόν 2016-2017. Εκείνη τη σεζόν ο Μασούρας έκανε 37 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας σημειώσει και έξι γκολ.

Ακολούθως ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα δήλωσε για τον Ολυμπιακό: "Πρέπει να είναι στην κορυφή συνέχεια. Έχουν μόλις τρεις Έλληνες παίκτες, οι υπόλοιποι είναι ξένοι. Πορτογάλοι και Ισπανοί κυριαρχούν. Έχουν τη δύναμη να προσελκύουν μεγάλα ονόματα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω έναν ή δύο παίκτες. Είναι σφιχτή ομάδα και αυτό δεν αλλάζει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για το ματς πρόκληση με Ερυθρό Αστέρα
Ερυθρός Αστέρας: Θερμή υποδοχή στους οπαδούς του Ολυμπιακού στη Σερβία
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ