CHAMPIONS LEAGUE

Μπουχαλάκης: "Δεν είμαστε ρομπότ"

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Λευκωσία για να σφραγίσει την πρόκριση και τόνισε ότι θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει ο νέος κορμός. Η υπερηφάνεια για το περιβραχιόνιο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Ομόνοια στο Γ. Καραϊσκάκης και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος των ερυθρόλευκων, Ανδρέας Μπουχαλάκης, τόνισε ότι το σκορ αυτό εκτός από το προβάδισμα βοηθά και στην ψυχολογία, ενώ χαρακτήρισε ως υπερηφάνεια το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο.

-Το δεύτερο γκολ αλλάζει τα δεδομένα της πρόκρισης;

"Βοηθάει σίγουρα στην ψυχολογία και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε το ματς. Είτε με 1-0 είτε με 2-0, πάλι για τη νίκη θα πηγαίναμε. Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Θα πάμε εκεί το ίδιο σοβαροί για να πάρουμε την πρόκριση και να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο".

-Τι δεν είχατε στο πρώτο ημίχρονο και μείνατε στο μηδέν;

"Είναι ιδιαίτερη χρονιά. Ξεκινήσαμε τη χρονιά χωρίς να καθίσουμε για αρκετό διάστημα, ενώ με τα νέα παιδιά είμαστε μαζί 3-4 εβδομάδες. Δεν είμαστε ρομπότ. Θέλουμε να μάθει ο ένας τον άλλον και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά για να αποκτήσουν τη νοοτροπία που θέλουμε και το τι θέλει να περάσει ο κόουτς. Ο χρόνος είναι υπέρ μας".

- Είχατε συγκεκριμένη οδηγία στο β' ημίχρονο και αλλάξατε εικόνα;

"Ήμασταν νωχελικοί στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε κατοχή, αλλά χωρίς πίεση. Ξέραμε ότι δεν γίνεται να χάσουμε άλλο ένα 45λεπτο. Όσο περνούσε η ώρα επιβάλαμε τον ρυθμό μας και ο αντίπαλος δεν μπορούσε να αντιδράσει".

- Πώς αισθάνεσαι που έπαιξες φορώντας το περιβραχιόνιο;

"Είμαι πιο σίγουρος για εμένα μετά τις δύο τελευταίες χρονιές. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και μέσα από τις εμπειρίες μου προσπαθώ να βελτιώνομαι. Είμαι υπερήφανος που φόρεσα το περιβραχιόνιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιουσέφ και... σεντόνι
Ολυμπιακός - Ομόνοια 2-0: Τα highlights της ερυθρόλευκης νίκης
Ολυμπιακός - Ομόνοια 2-0: Κουνάει σεντόνι με Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί
Oλυμπιακός: Πάνω από 32 εκατ. ευρώ αν προκριθεί στους ομίλους Champions League
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ