CHAMPIONS LEAGUE

Νάπολι: Ο αποκλεισμός του Ινσίνιε από τον Αντσελότι άναψε φωτιές

Napoli forward Lorenzo Insigne (24) reacts after missing a shot on the goal during the first half of a LaLiga-Serie A Cup soccer match against Barcelona, Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Napoli forward Lorenzo Insigne (24) reacts after missing a shot on the goal during the first half of a LaLiga-Serie A Cup soccer match against Barcelona, Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Κάρλο Αντσελότι προκάλεσε αίσθηση με την απόφαση που πήρε να αφήσει τον Λορέντσο Ινσίνιε εκτός αποστολής από ματς με την Γκενκ, με τον αδερφό του Ιταλού επιθετικού να ξεσπάει μέσω Instagram.

Περισσότερο και από το 0-0 στην έδρα της Γκενκ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League (σε ένα ματς που η Νάπολι είχε τρία δοκάρια), αυτό που συζητήθηκε από τους οπαδούς της Νάπολι ήταν ο αποκλεισμός του Λορέντσο Ινσίνιε από την αποστολή των παρτενοπέι καθώς και οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου.

"Τον είδα να μην είναι τόσο λαμπερός στις προπονήσεις οπότε προτίμησα να τον προφυλάξω ενόψει του ερχόμενου αγώνα", είπε ο "Καρλέτο" μετά τη γκέλα της ιταλικής ομάδας στο Βέλγιο, με τα λόγια ωστόσο αυτά να μην πείθουν τον μεγαλύτερο αδερφό του επιθετικού της Νάπολι, Αντόνιο Ινσίνιε.

Το αποτέλεσμα ήταν μία άκρως επιθετική ανάρτηση στο Instagram (που δεν έμεινε για πολλή ώρα αλλά πρόλαβε να δημιουργήσει εντυπώσεις) με στόχο τον Αντσελότι.

"Ούτε καν τις μπάλες για να πει την αλήθεια... Ένα γκολ ή ασίστ κάθε 63 λεπτά.. είναι αλήθεια, δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση", έγραψε χαρακτηριστικά ο Λορέντσο Ινσίνιε, πετώντας το γάντι στον Αντσελότι.

Νάπολι: Ο αποκλεισμός του Ινσίνιε από τον Αντσελότι άναψε φωτιές

Λίγη ώρα αργότερα φρόντισε να δικαιολογήσει το ξέσπασμά του υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για μία εν θερμώ αντίδραση, για να συμπληρώσει μεταξύ άλλων:

"Ο Λορέντσο έχει ξεκαθαρίσει πως είναι στη διάθεση της ομάδας και προσπαθεί να δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του σε όποια θέση και αν αγωνίζεται.

Κάθε χρονιά αρχίζει πάντα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ο αδερφός μου ονειρεύεται πάντα να κατακτήσει το σκουντέτο με αυτή τη φανέλα.

Δεν εχει την παραμικρή διάθεση να φύγει επειδή είναι οπαδός της Νάπολι, δεν υπήρχε ποτέ στο μυαλό του η σκέψη να αφήσει την ομάδα".

Photo Credits: AP Photo/Lynne Sladky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Champions League: Ο Σαλάχ λύτρωσε τη Λίβερπουλ, 4-3 τη Ζάλτσμπουργκ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ