CHAMPIONS LEAGUE

Ντε Γιόνγκ: "Τιμή μου να αντιμετωπίσω τον Ρονάλντο"

Ajax's Frenkie de Jong fights for the ball against Real forward Karim Benzema during the Champions League soccer match between Real Madrid and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 5, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ajax's Frenkie de Jong fights for the ball against Real forward Karim Benzema during the Champions League soccer match between Real Madrid and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 5, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο μέσος του Άγιαξ, Φρένκι Ντε Γιόνγκ, θα βρει απέναντι του τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ολλανδός δηλώνει περήφανος που θα τον αντιμετωπίσει.

Η κληρωτίδα ανέδειξε ένα άκρως ενδιαφέρον ζευγάρι για τα προημιτελικά του Champions League με την Γιουβέντους και τον Άγιαξ να υπόσχονται θέαμα και ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. O παίκτης του "Αίαντα", Φρένκι Ντε Γιονγκ, θα αντιμετωπίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Ολλανδό να μοιάζει ενθουσιασμένος με την ιδέα να αγωνιστεί απέναντι στον σταρ της Γιουβέντους.

"Όταν ήμουν 10-12 χρονών ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες στον πλανήτη. Τώρα για μένα θα είναι τιμή να τον αντιμετωπίσω από κοντά." δήλωσε ο 21χρονος παίκτης του Άγιαξ στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ θα αντιμετωπίσει τον Ρονάλντο, αλλά από τον επόμενο χρόνο, βέβαια, πρόκειται να είναι συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι. Ο μικρός του Άγιαξ έχει ήδη πωληθεί στην Μπαρτσελόνα για 75.000.000 ευρώ και θα ενταχθεί στους "Μπλαουγκράνα" μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ρονάλντο εναντίον Μέσι μόνο στον τελικό μετά από 10 χρόνια
Η "κατάρα" της Σίτι και το τρομερό ρεκόρ του Μέσι με Άγγλους
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ