CHAMPIONS LEAGUE

Ντε Λίχτ: "Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε 4-1"

Ajax's Matthijs de Ligt, fourth from right, scores his side's second goal during the Champions League quarter final, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ajax's Matthijs de Ligt, fourth from right, scores his side's second goal during the Champions League quarter final, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Ματάις Ντε Λιχτ δήλωσε στο αγγλικό κανάλι "BT Sports" ότι ο Άγιαξ θα μπορούσε να έχει κερδίσει τη Γιουβέντους ακόμη και με 4-1.

Ο Ντε Λιχτ ήταν γι΄ακόμη μια φορά ένας εκ των πρωταγωνιστών του Άγιαξ. Ο Αίαντας κατάφερε να αποκλείσει την Γιουβέντους και να προχωρήσει στα ημιτελικά του Champions League, με τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό να πετυχαίνει το γκολ της νίκης.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού στο αγγλικό κανάλι "BT Sports" ως γνήσιος αρχηγός, παρά το νεαρό της ηλικίας του, υποστήριξε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον Άγιαξ: "Υπάρχει ακόμη κάτι για το οποίο παίζουμε, δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Τα επόμενα παιχνίδια είναι επίσης σημαντικά".

Επιπλέον, περιέγραψε τα συναισθήματα των ποδοσφαιριστών του Αίαντα, έπειτα από τις αλλεπάλληλες επιτυχίες κόντρα στα μεγαθήρια της Ευρώπης: "Δεν μπορώ να περιγράψω τι συναισθήματα έχουμε. Είναι απίστευτο ότι μία ομάδα από την Ολλανδία δείχνει στον κόσμο τι μπορούμε να κάνουμε. Τα καταφέραμε απέναντι στην Μπάγερν, την Ρεάλ και τώρα με την Γιουβέντους. Έχουμε δυνατότητες, είμαστε ακόμη νέοι και όλοι βλέπουν τι μπορούμε να κάνουμε. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα, θα μπορούσε το σκορ να ήταν 4-1 και αυτό μας χαροποιεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άγιαξ: Κεντούσαν στο χορτάρι και έκρυβαν τη μπάλα οι Ολλανδοί
"Ένας λαμπρός Άγιαξ έριξε νοκ άουτ τη Γιουβέντους"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ