CHAMPIONS LEAGUE

Ντε Μπεκ: "Παίζω με τον ΠΑΟΚ"

Ajax's Donny van de Beek celebrates scoring his side's second goal during a Group E Champions League soccer match between Ajax and AEK at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's Donny van de Beek celebrates scoring his side's second goal during a Group E Champions League soccer match between Ajax and AEK at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ επεσήμανε πως θα αγωνιστεί σίγουρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ και οτι περιμένει να ξεκαθαρίσει άμεσα το μέλλον του.

Τις πληροφορίες που τον ήθελαν να παραμένει στον Άγιαξ και για τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ επιβεβαιωσε ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ. Ο Ολλανδός μέσος του επεσημανε ότι θα αγωνιστει κανονικά και στη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης (13/08, 21.30).

Παράλληλα, τονισε οτι ελπιζει συντομα να ξεκαθαρισει το μέλλον του.

Φύσικα, ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ αναφέρεται στο ενδιαφερον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του. Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές και δεν αποκλείεται να τελειώσει η υπόθεση σύντομα, αν και τα τελευταία σενάρια θελούν την μεταγραφή να κλείνει, αλλά να πραγματοποιείται το επόμενο καλοκαίρι.

"Την Τρίτη παίζω με τον ΠΑΟΚ και περιμένω... Υπάρχουν ακόμα συζητήσεις για το μέλλον μου. Μακάρι να τελειώσει το θέμα σύντομα..." δήλωσε ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ