CHAMPIONS LEAGUE

O Φαν Ντάικ έδειξε την κλάση του (και) με τη δήλωση για τον Μέσι

Liverpool's Virgil van Dijk, left, fights for the ball with Tottenham's Son Heung-min during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Felipe Dana)
Liverpool's Virgil van Dijk, left, fights for the ball with Tottenham's Son Heung-min during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Felipe Dana) AP PHOTO/FELIPE DANA

Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ είναι κατά πολλούς ο κορυφαίος στόπερ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, όμως παραμένει ταπεινός και προσγειωμένος. Απόδειξη η απάντηση που έδωσε σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως μπορεί να κερδίσει φέτος τη Χρυσή Μπάλα (VIDEO).

Δεν δέχτηκε ούτε μία ντρίμπλα από αντίπαλο στα τελευταία 64 παιχνίδια της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως είναι από τους βασικούς συντελεστές της τρομερής φετινής σεζόν των "κόκκινων", που τους βρήκε στο φινάλε να ανεβαίνουν στην κορυφή της Ευρώπης για 6η φορά στην ιστορία τους και να διεκδικούν τον τίτλο της Premier League μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Όλα αυτά τα κατορθώματα όμως δεν ήταν αρκετά για να κάνουν τον Βιρτζίλ Φαν Ντάικ να πετάει στα σύννεφα, με τον Ολλανδό διεθνή στόπερ να δέχεται ερώτηση για το αν πιστεύει πως μπορεί φέτος να κερδίσει τον τίτλο της Χρυσής Μπάλας και να δίνει ρεσιτάλ ταπεινότητας δίνοντας τον τίτλο στον... Μέσι.

"Τώρα δεν σκέφτομαι σε καμία περίπτωση τη Χρυσή Μπάλα. εάν ήταν όμως να την κατακτήσω δεν θα έλεγα όχι. Δεν πιστεύω όμως ότι θα την κερδίσω.

Αν και δεν έπαιξε στον τελικό, για μένα ο Μέσι είναι πάντα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο", δήλωσε ο Φαν Ντάικ που έδωσε επικές μάχες με τον "Pulga" στο πλαίσιο των δύο αναμετρήσεων της Λίβερπουλ με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League.

Photo Credits: AP Photo/Felipe Dana

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ