CHAMPIONS LEAGUE

Ο ήρωας Λούκας έκανε τον τραυματία Κέιν να σπριντάρει για να τον αποθεώσει

Ο ήρωας Λούκας έκανε τον τραυματία Κέιν να σπριντάρει για να τον αποθεώσει

Ο Λούκας Μόουρα... ντύθηκε Χάρι Κέιν και με χατ-τρικ έστειλε την Τότεναμ στον τελικό του Champions League. Ο Άγγλος, ακόμη και τραυματίας, δεν δίστασε να τρέξει για να αποθεώσει τον Βραζιλιάνο ήρωα (VIDEO).

Ο Λούκας έγινε το "θύμα" της Παρί, ώστε οι Άραβες της Γαλλίας να χωρέσουν στο λαμπερό ρόστερ τους τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ. Ο απαξιωμένος, όμως, Βραζιλιάνος θα παίξει στον τελικό του Champions League και η PSG βλέπει εδώ και καιρό την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τον... καναπέ.

Και όχι μόνο αυτό, γιατί εξαιτίας του 27χρονου, τα "Σπιρούνια" του Ποτσετίνο θα διεκδικήσουν το τρόπαιο από την Λίβερπουλ στον αγγλικό "εμφύλιο" της 1ης Ιουνίου στη Μαδρίτη. Η βραδιά του ανήκει απολύτως...

Η Τότεναμ, λοιπόν, πήγε να παίξει με τον Άγιαξ, χωρίς τον καλύτερο της ποδοσφαιριστή, τον γκολεαδόρ Χάρι Κέιν και ειδικά μετά το 0-1 των Ολλανδών στο Λονδίνο και το 2-0 μέχρι το 55' στο Άμστερνταμ, κανείς δεν πίστευε στη μεγάλη ανατροπή, έστω κι αν φέτος παρακολουθούμε το πιο "τρελό" Champions League των τελευταίων ετών.

Όλα τα παραπάνω έκανε σμπαράλια ο Μόουρα που... ντύθηκε Κέιν και με χατ-τρικ έγραψε ιστορία, εκτοξεύοντας την Τότεναμ στο φινάλε, ενώ απάντησε με αυτόν τον τρόπο στους επικριτές του όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, ο Χάρι Κέιν, παρότι με τραυματισμό δεν δίστασε να τρέξει όλο το γήπεδο για να πάει και ν' αποθεώσει τον ήρωα της μεγάλης βραδιάς στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Δείτε το συγκλονιστικό video:

Διαβάστε ακόμη:
Άγιαξ - Τότεναμ 2-3: Το κλάμα των Ολλανδών, οι πανηγυρισμοί των Άγγλων
Τότεναμ: Η κατάρρευση και τα δάκρυα του Ποτσετίνο για την πρόκριση στον τελικό
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ