CHAMPIONS LEAGUE

Ο Πίρλο έκραξε χωρίς δισταγμό τον σκόρερ Οριγκί!

Liverpool's Divock Origi celebrates scoring his side's 2nd goal during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Liverpool's Divock Origi celebrates scoring his side's 2nd goal during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ντιβόκ Οριγκί έβαλε τη σφραγίδα του στο 6ο Champions League της Λίβερπουλ βάζοντας το δεύτερο γκολ κόντρα στην Τότεναμ αλλά άκουσε αρνητικά σχόλια στο φινάλε από τον Αντρέα Πίρλο.

Ο Ντιβόκ Οριγκί ήταν η πρώτη αλλαγή του Γιούργκεν Κλοπ στον τελικό του "Μετροπολιτάνο", μπαίνοντας στο 58ο λεπτό στη θέση του Ρομπέρτο Φιρμίνο και σχεδόν μισή ώρα αργότερα τον δικαίωσε για την επιλογή του, νικώντας με διαγώνιο σουτ τον Ουγκό Λορίς στο 87' και διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για την Λίβερπουλ.

Με το γκολ αυτό ο Βέλγος διεθνής στράικερ κλείδωσε την επιστροφή της Λίβερπουλ στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 14 χρόνια παρουσίας και την κατάκτηση του 6ου Champions League στην ιστορία της, όμως δεν ήταν αρκετό για να τον γλιτώσει από την κριτική του Αντρέα Πίρλο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Ιταλίας και δις κάτοχος Champions League με την Μίλαν ήταν στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" το βράδυ του Σαββάτου και στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα στο "Sky Sport Italia" δεν δίστασε να χαρακτηρίσει απαίσια την εμφάνιση του Οριγκί.

Liverpool's Divock Origi kisses the trophy after winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Liverpool's Divock Origi kisses the trophy after winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

"Η Τότεναμ δεν έδειξε καθόλου χαρακτήρα, υπήρχαν παίκτες όπως οι Ντέλε Άλι και Έρικσον που δεν ήθελαν τη μπάλα. Υπήρχε ελάχιστη ποιότητα στη μεσαία γραμμή και η φάση του πέναλτι έκανε όλη τη διαφορά.

Μην με παρεξηγείτε, η Λίβερπουλ άξιζε 100% το τρόπαιο για τη σεζόν που έκανε αλλά και για τους υπέροχους οπαδούς της", τόνισε αρχικά ο Ιταλός παλαίμαχος μέσος και πρόσθεσε:

"Η εμφάνιση ωστόσο του Οριγκί ήταν απαίσια. Μπήκε ως αλλαγή στο ματς και είχε πολύ κακή συμπεριφορά, που δεν συνάδει με έναν τελικό Champions League.

Εάν δεν είχε σκοράρει σε εκείνη τη φάση, θα έπρεπε να τον είχαν διώξει". Σημειώνεται πως στο στούντιο βρισκόταν και άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο, που ξεκαθάρισε πως συμφωνεί απόλυτα με τη θέση του "Maestro" για την εμφάνιση του Οριγκί στον τελικό.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

O Φαν Ντάικ έδειξε την κλάση του (και) με τη δήλωση για τον Μέσι
Λίβερπουλ: Παρέλαση θριάμβου μέσα σε κόκκινη λαοθάλασσα
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ