CHAMPIONS LEAGUE

Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν στα νοκ-άουτ ματς του Champions League

Liverpool's Roberto Firmino, left, celebrates after Liverpool's Mohamed Salah scored his side's second goal during the group E Champions League soccer match between Salzburg and Liverpool, in Salzburg, Austria, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Liverpool's Roberto Firmino, left, celebrates after Liverpool's Mohamed Salah scored his side's second goal during the group E Champions League soccer match between Salzburg and Liverpool, in Salzburg, Austria, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Αταλάντα και Ατλέτικο πήραν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους "16" του Champions League. Δείτε συνοπτικά τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στη νοκ άουτ φάση και τα δύο γκρουπ στα οποία χωρίζονται.

Μετά την Λίβερπουλ, την Νάπολι, την Ντόρτμουντ, την Λιόν, τη Βαλένθια και την Τσέλσι που εξασφάλισαν το βράδυ της Τρίτης την πρόκριση για τους "16" του Champions League, την Τετάρτη ήταν η σειρά των Αταλάντα και Ατλέτικο Μαδρίτης που πήραν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τη νοκ-άουτ φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πρωτάρα σε φάση ομίλων Champions League, Αταλάντα, θριάμβευσε με 3-0 επί της Σαχτάρ στο Ντόνετσκ και κατέλαβε τη 2η θέση στον 3ο όμιλο πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Ατλέτικο επικράτησε 2-0 της Λοκομοτίβ Μόσχας στην Μαδρίτη και ακολούθησε την Γιουβέντους στην επόμενη φάση.

Σημειώνεται ότι στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στη Νιόν, οι ομάδες που τερμάτισαν στην 1η θέση των ομίλων θα τεθούν αντιμέτωπες με αυτές που τερμάτισαν δεύτερες.

Δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους ομάδες που ήταν στο ίδιο γκρουπ (π.χ. Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ) και ομάδες από την ίδια χώρα (π.χ. Μπαρτσελόνα - Ρεάλ).

Οι ομάδες που τερμάτισαν στην κορυφή των ομίλων θα αγωνιστούν εκτός έδρας στο πρώτο ματς ενώ θα είναι γηπεδούχες στους αγώνες ρεβάνς.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΜΙΛΩΝ

Παρί Σεν-Ζερμέν

Μπάγερν Μονάχου

Μάντσεστερ Σίτι

Γιουβέντους

Λίβερπουλ

Μπαρτσελόνα

Λειψία

Βαλένθια

ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

Ρεάλ Μαδρίτης

Τότεναμ

Αταλάντα

Ατλετικο Μαδρίτης

Νάπολι

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Λιόν

Τσέλσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Champions League: Πρώτη η Λίβερπουλ, δεύτερη η Νάπολι
Champions League: Η αδιάφορη Μπαρτσελόνα πέταξε έξω την Ίντερ!
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ