ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδός Νάπολι δέχτηκε επίθεση στο Λίβερπουλ: "Νόμιζα ότι θα πεθάνω"

Liverpool fans support their team during the English League Cup soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool fans support their team during the English League Cup soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ένας οπαδός της Νάπολι δέχτηκε επίθεση στους δρόμους του Λίβερπουλ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους κόκκινους το βράδυ της Τρίτης (11/12). Τι αναφέρει ο ιταλικός Τύπος.

Η Λίβερπουλ ήταν εκείνη που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Νάπολι, ωστόσο κάποιοι φίλαθλοι της δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη νίκη τους απέναντι στην ιταλική ομάδα.

Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς το γεγονός πως επτά οπαδοί των κόκκινων επιτέθηκαν σε έναν φίλαθλο των "παρτενοπέι" αρκετά μακριά από το Άνφιλντ.

Όπως κατήγγειλε ο άτυχος φίλαθλος στην "Corriere del Mezzogiorno" οι οπαδοί της Λίβερπουλ τον περικύκλωσαν και στη συνέχεια αφού τον έριξαν στο έδαφος άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος του. Με τη βοήθεια ενός φίλου του που βρέθηκε στο σημείο κατάφερε να φτάσει μέχρι το νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κατάγματα στα πλευρά, ενώ έχει τραυματιστεί σοβαρά και στο μάτι.

Μάλιστα, είναι εξαιρετικά πιθανό να χρειαστεί επέμβαση ώστε να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του στο μάτι. Ο οπαδός της Νάπολι μιλώντας στην "Corriere del Mezzogiorno" είπε μεταξύ άλλων: "Νόμιζα ότι θα πεθάνω".

Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει τις έρευνες και αναζητά αυτόπτες μάρτυρες από το συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ