CHAMPIONS LEAGUE

Όταν ο Μουρίνιο έλεγε σε ball boys να μη δίνουν γρήγορα τη μπάλα!

Tottenham's manager Jose Mourinho directs his team during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham's manager Jose Mourinho directs his team during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποθέωσε το ball boy για τη συμμετοχή του στο δεύτερο γκολ της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να έχει γράψει πάντως ιστορία με τις οδηγίες για το πώς θα παίζουν... άμυνα!

Το ματς της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό στο Λοδίνο για την 5η αγωνιστική του Champions League είχε πολλά γκολ, έντονες συγκινήσεις και σπουδαία ανατροπή από πλευράς σπιρουνιών, ωστόσο η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση δεν ήταν άλλη από εκείνη του 50ου λεπτού.

Εκεί, που με το σκορ στο 2-1 υπέρ της ελληνικής ομάδας και με την Τότεναμ να κερδίζει πλάγιο άουτ, ένα ball boy των γηπεδούχων επέδειξε άριστα αντανακλαστικά και μπήκε στο κάδρο του ματς!

Έτρεξε και έδωσε σε χρόνο dt τη μπάλα στον Σερζ Οριέ, με τον δεξιό μπακ των Λονδρέζων να κάνει το πλάγιο άουτ πιάνοντας την άμυνα του Ολυμπιακού στον ύπνο και τον Μόουρα να πλαγιοκοπεί την αριστερή πλευρά των ερυθρολεύκων για να βγάλει την ασίστ στον Κέιν και να ακολουθήσει το 2-2!

Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ ο Μουρίνιο, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του ball boy, έσπευσε να κάνει high-five μαζί του και να τον αγκαλιάσει ενώ φρόντισε να τον αποθεώσει στις δηλώσεις του:

"Μου αρέσουν τα έξυπνα παιδιά. Ήμουν πανέξυπνο ball boy όταν ήμουν μικρός και αυτό το παιδί ήταν θαυμάσιο. Καταλαβαίνει το παιχνίδι και έβγαλε ασίστ.

Δεν ήταν εκεί για να χαζεύει τις εξέδρες. Προσπάθησα να τον βρω μετά το ματς για να τον προσκαλέσω στα αποδυτήρια αλλά εξαφανίστηκε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

Φυσικά, ο special one δεν ασχολείται μόνο με την συμμετοχή των ball boys στην επίθεση της εκάστοτε ομάδας του αλλά και με την... άμυνα, και αυτό φρόντισε να το επιβεβαιώσει και ένα άλλοτε ball boy και νυν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο Μέισον Μάουντ!

Ο μέσος της Τσέλσι παραχώρησε συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες στο επίσημο κανάλι των μπλε στο Youtube και στο πλαίσιο αυτής αναφέρθηκε στην εποχή που είχε το ρόλο του ball boy στην ομάδα, αποκαλύπτοντας τις αμυντικές οδηγίες που τους έδινε ο τότε προπονητής της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο!

Tottenham's manager Jose Mourinho hugs Tottenham's Dele Alli and Tottenham's Serge Aurier at the end of the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham's manager Jose Mourinho hugs Tottenham's Dele Alli and Tottenham's Serge Aurier at the end of the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

"Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι πραγματικά είναι να είμαι ball boy σε αγώνες. Αυτό ήταν μεγάλη υπόθεση για μένα, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Έχεις την ευκαιρία να βρίσκεσαι μία ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Ένα πράγμα που μου έχει μείνει και δεν θα το ξεχάσω είναι τον Ζοζέ Μουρίνιο να έρχεται και να μας λέει πως αν σε ματς Champions League νικούσε η ομάδα, να μην επιστρέφουμε γρήγορα τη μπάλα.

Κρατήστε τη μπάλα. Μην την πετάτε πίσω". Το βράδυ της Τρίτης βέβαια η Τότεναμ δεν ήταν σε θέση άμυνας αλλά επίθεσης και το ball boy των σπιρουνιών ήξερε τη δουλειά του. Λογικά, χωρίς να έχει πάρει μάθημα από τον "Μου" μιας που δεν είναι ούτε 10 ημέρες στην ομάδα του Βορείου Λονδίνου!

Όταν ο Μουρίνιο έλεγε σε ball boys να μη δίνουν γρήγορα τη μπάλα!

Ο μέσος της Τσέλσι Μέισον Μάουντ (δεξιά) ήταν ball boy στην Τσέλσι την περίοδο που ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν στον πάγκο των μπλε του Λονδίνου

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΟΥΝΤ ΓΙΑ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 3' 10'' ΤΟΥ VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μουρίνιο: "Ζήτησα συγγνώμη από τον Ντάιερ στα αποδυτήρια"
Μουρίνιο: "Μας εξέπληξε ο Ολυμπιακός, ήταν πολύ δυνατός"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ