CHAMPIONS LEAGUE

ΠΑΟΚ - Κρασνοντάρ: Εξετάσεις για Μπεργκ και Βάντερσον

CHAMPIONS LEAGUE / ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Κρασνοντάρ περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που κάνει ο Μάρκους Μπεργκ για να διαπιστώσουν αν μπορεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Λίγες οι πιθανότητες να προλάβει ο Βάντερσον.

Ο Μουράντ Μουσάεφ έχει δύο σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και αυτό διότι σήμερα είναι προγραμματισμένο να περάσουν από εξετάσεις τόσο ο Μάρκους Μπεργκ που έγινε αναγκαστικά αλλαγή στον αγώνα με την Σότσι για το ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά και ο Βάντερσον που αποχώρησε τραυματίας από τον πρώτο αγώνα με τον Δικέφαλο στο Κρασνοντάρ.

Ο Βραζιλιάνος έχει λίγες πιθανότητες να ταξιδέψει στην Ελλάδα. "Οι πιθανότητες του είναι 40-60 να παίξει. Ίσως και λιγότερες. Θα περάσει από εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του. Υπάρχουν πιθανότητες αλλά ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός", είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Σότσι ο Ρώσος τεχνικός, ενώ για την αλλαγή του Μπεργκ τόνισε ότι και ο Σουηδός θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα που τον ανάγκασε να τον αντικαταστήσει.

Ο Μουσάεφ ήταν ενημερωμένος για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στο δικό του παιχνίδι πρωταθλήματος με το Βόλο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Ρωσία 66χρονος προπονητής της Κράσνονταρ σχολίασε πως δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει κάτι αντίστοιχο στον αγώνα με την Σότσι καθώς όπως είπε ο δικός του πάγκος δεν έχει τόσο μεγάλο βάθος. "Για μας όλα οι αγώνες είναι σημαντικοί και προχωράμε με αυτούς που έχουμε παιχνίδι με παιχνίδι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ