Οι ετήσιες απολαβές του Νεϊμάρ φτάνουν τα 39 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που ξεπερνάει όσα πληρώνονται όλοι οι παίκτες της Αταλάντα μαζί.

Την Τετάρτη (12/8) η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Αταλάντα στα πλαίσια του Final 8 του Champions League που διεξάγεται στην Πορτογαλία. Οι οικονομικές διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστιες, αφού η Παρί είναι μία από τις πιο ακριβές ομάδες με σταρ όπως ο Εμπαπέ και ο Νεϊμάρ.

ADVERTISING

Αν εξετάσει κανείς μονάχα τις ετήσιες απολαβές που λαμβάνει ο 28χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, θα διαπιστώσει τις διαφορές που υπάρχουν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ ο Νεϊμάρ κερδίζει κάθε χρόνο το ποσό των 39 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την άλλη, αν υπολογίσουμε μαζί όλες τις ετήσιες απολαβές της Αταλάντα αυτές θα κυμαίνονται μεταξύ 33 και 39 εκατομμυρίων ευρώ. Με λίγα λόγια, μόνο ο Νεϊμάρ παίρνει περισσότερα απο ολόκληρη την ομάδα του Μπέργκαμο.

ADVERTISING

Οι δύο πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Αταλάντα είναι ο Ντουβάν Ζαπάτα και ο Λουίς Μουριέλ, οι οποίοι λαμβάνουν 1,2 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.