ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν - Ερυθρός Αστέρας: Επεισόδια πριν και μετά το ματς (VIDEOS)

Παρί Σεν Ζερμέν - Ερυθρός Αστέρας: Επεισόδια πριν και μετά το ματς (VIDEOS)

Πολλά επεισόδια στους δρόμους του Παρισιού, αλλά έξω από το Παρκ Ντε Πρενς είχαμε τόσο πριν όσο και μετά το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Ερυθρό Αστέρα.

Μπόλικη δουλειά είχε η γαλλική αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης (03/10). Μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο η Παρί Σεν Ζερμέν να έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα επικρατώντας με 6-1, ωστόσο έξω από αυτών είχαμε πολλά επεισόδια τόσο πριν όσο και μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, αλλά και video που έχουν κυκλοφορήσει, πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης μερίδα των οργανωμένων φίλων της Παρί έκανε βόλτες στους δρόμους του Παρισιού με στόχο να κλέψει κασκόλ και πανό από εκείνους του Ερυθρού Αστέρα.

Ακόμα και Σέρβοι φίλαθλοι που έπιναν αμέριμνοι τον καφέ ή την μπύρα τους δέχτηκαν απρόκλητες επιθέσεις. Έτσι, με το κλίμα να είναι τεταμένο ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων είχαμε και τρίτο ημίχρονο στο Παρκ Ντε Πρενς. Οι αστυνομικές δυνάμεις παρενέβησαν και με τη χρήση δακρυγόνων κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να σταματήσουν έγκαιρα τις οδομαχίες έξω από το γήπεδο.

Δείτε δύο από τα video που κυκλοφορούν



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ