ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποτσετίνο: "Ο Μέσι αποδεικνύει σε κάθε ματς γιατί είναι ο Μέσι"

Tottenham Hotspur manager Mauricio Pochettino watches the English Premier League soccer match against Brighton & Hove Albion at the AMEX Stadium, Brighton, England, Saturday Sept. 22, 2018. (Steven Paston/PA via AP)
Tottenham Hotspur manager Mauricio Pochettino watches the English Premier League soccer match against Brighton & Hove Albion at the AMEX Stadium, Brighton, England, Saturday Sept. 22, 2018. (Steven Paston/PA via AP) AP

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η Τότεναμ στο ματς με την Μπαρτσελόνα και αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε εμφατικά από το Λονδίνο αφού επιβλήθηκε με 4-2 επί της Τότεναμ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε και δύο δοκάρια.

Η εμφάνιση του Αργεντινού σούπερ σταρ ανάγκασε και τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να του υποκλιθεί.

Ο κόουτς της Τότεναμ στάθηκε αρχικά στο λάθος του Λορίς που οδήγησε στο γρήγορο τέρμα των "μπλαουγκράνα": "Αν παρακολουθεί κανείς το ποδόσφαιρο και μπορεί να το καταλάβει γνωρίζει ότι το να δέχεσαι γκολ στο δεύτερο λεπτό είναι εξαιρετικά δύσκολο. Είναι δύσκολο να ανακτήσει μία ομάδα την αυτοπεποίθηση της και να παίξει ειδικά όταν παίζεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα και σε παίκτες όπως ο Μέσι, ο Σουάρες και ο Κουτίνιο".

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να τονίζει: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν δεχτήκαμε καμία φάση από τον Μέσι, αλλά στο δεύτερο μέρος είχε περισσότερους χώρους. Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Το σημαντικό είναι ότι ο Μέσι αποδεικνύει σε κάθε ματς γιατί είναι ο Μέσι. Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο τρέχει και κινείται μέσα στο γήπεδο".

Photo credits: Steven Paston/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ