CHAMPIONS LEAGUE

Τα γκολ του Άγιαξ κόντρα στην ΑΕΚ (VIDEOS)

Ajax's Nicolas Tagliafico, right, celebrates with Ajax's Klaas Jan Huntelaar, left, after scoring his side's first goal during a Group E Champions League soccer match between Ajax and AEK at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's Nicolas Tagliafico, right, celebrates with Ajax's Klaas Jan Huntelaar, left, after scoring his side's first goal during a Group E Champions League soccer match between Ajax and AEK at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ο Νικολάς Ταγλιαφίκο άνοιξε το σκορ για τον Άγιαξ στο 47ο, κι ο Φαν ντε Μπέεκ διεύρυνε στο 77' το προβάδισμα κι Αργεντινός διαμόρφωσε το τελικό σκορ της νίκης (3-0) του "Αίαντα" επί της ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Champions League. (VIDEOS)

Ο Άγιαξ υποδέχεται την ΑΕΚ στο Άμστερνταμ - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - για την πρώτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Champions League κι ο "Αίαντας" άνοιξε το σκορ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Αργεντινός διεθνής αριστερός μπακ, Νικολάς Ταγλιαφίκο, νίκησε τον Βασίλη Μπάρκα στο 47ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Νέρες. Στο 77', ο Ντόνι φαν ντε Μπέεκ, διεύρυνε το προβάδισμα της ολλανδικής ομάδας επί των "κιτρινόμαυρων" σε 2-0. Το τρίτο γκολ των Ολλανδών και της αναμέτρησης ήταν και το δεύτερο του Ταγλιαφίκο στο 90'ο λεπτό:





TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ