CHAMPIONS LEAGUE

Σαράλογλου: "Καθοριστικός για την πρόκριση ο Σα"

Σαράλογλου: "Καθοριστικός για την πρόκριση ο Σα"

Ο Ιρφάν Σαράλογλου, βοηθός του Οκάν Μπουρούκ στη Μπασακσεχίρ, υποστήριξε ότι ο Ζοζέ Σα ήταν καθοριστικός και έπαιξε κομβικό ρόλο στην πρόκριση του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοζέ Σα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιρφάν Σαράλογλου, βοηθός του Οκάν Μπουρούκ στην τεχνική ηγεσία της Μπασακσεχίρ. Αφού είπε στα ελληνικά "καλησπέρα", άρχισε λέγοντας: "Ήταν ένας γύρος που θα αποφασιζόταν αν θα παίξουμε στο Champions League ή στο Europa Leaue.

Από τον πρώτο αγώνα προέκυψαν απουσίες, με τραυματισμό και τιμωρίες. Εμείς έχουμε δημιουργική ομάδα, που έλειπαν και από τους δύο γύρους. Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ο Ολυμπιακός είχε τον Σα, τον παίκτη του αγώνα. Ήταν ο παίκτης και των δύο αγώνων. Διάβαζε τις φάσεις και έκανε πολλές αποκρούσεις. Ήταν καθοριστικός και στα δύο ματς. Χάσαμε πολλά γκολ και πέναλτι. Τώρα πάμε στο Europa League. Ευχόμαστε καλή πορεία στον Ολυμπιακό. Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε με τη Μαλάτιασπορ, επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, όπου θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη".

- Ποιο είναι το σχόλιό σας για την ατμόσφαιρα στο Γ. Καραϊσκάκης;

"Εμείς έχουμε συνηθίσει τέτοια ατμόσφαιρα. Είχε φανταστικό κόσμο, αλλά το ματς το έκριναν οι παίκτες. Ως ομάδα κλείνουμε τα αυτιά μας και κάνουμε το παιχνίδι μας".

- Και ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές ευκαιρίες. Γιατί στηρίζετε την πρόκρισή του στην εμφάνιση του Σα και όχι στα λάθη που έκανε η ομάδα σας;

"Ίσως δεν έγινα αντιληπτός. Εξήρα την απόδοση του Ολυμπιακού, έπαιξε καλά και στην άμυνα και στο κέντρο. Και στην επίθεση ήταν καλός, όπως ο Βαλμπουενά, με τον οποίο συνεργάστηκα στη Φενέρ. Ο Σα ξεχώρισε με την απόδοσή του, αυτό ήθελα να τονίσω".

- Ο Ρομπίνιο έχασε ένα γκολ που δεν χανόταν. Στη συνέχεια έγινε αλλαγή. Η απόδοσή του ήταν η αιτία της αλλαγής;

"Όχι. Δεν έχει σχέση με τη φάση που έχασε το γκολ. Δεν τιμωρούμε τους παίκτες για μια χαμένη ευκαιρία. Ο Ρομπίνιο δεν βοηθούσε στην άμυνα, συμφώνησε και ο παίκτης. Ο Τουράν ήταν αρκετά καλός και βοήθησε".

- Αν είχατε τη δυνατότητα να αποκτήσετε έναν παίκτη από τον Ολυμπιακό, αυτός θα ήταν ο Σα ή κάποιος άλλος;

"Δύσκολη ερώτηση. Ίσως του χρόνου να το σκεφτούμε. Ας μείνουν όλοι στις θέσεις τους. Η Μπασακσεχίρ έχει μεγάλο ρόστερ, έχουμε καλούς παίκτες. Είχαμε στόχο το Champions League. Όλοι οι παίκτες που έχουμε είναι καλοί και μπορούν να αποδόσουν".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ