CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Αυτή η Λίβερπουλ θα γραφτεί στην ιστορία"

Σιμεόνε: "Αυτή η Λίβερπουλ θα γραφτεί στην ιστορία"

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, υποστήριξε ότι η Λίβερπουλ είναι μία φανταστική ομάδα, την οποία θα γράψει η ιστορία.

Το Champions League επιστρέφει και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Λίβερπουλ για τη φάση των "16" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των "ροχιμπλάνκος", Ντιέγκο Σιμεόνε, μίλησε με έντονο θαυμασμό στη συνέντευξη Τύπου για τον αντίπαλό του χαρακτηρίζοντας τους "κόκκινους" μία ομάδα που θα γραφτεί στην ιστορία: "Θα αντιμετωπίσουμε μία φανταστική ομάδα που είναι καλά προπονημένη. 'Εχουμε μιλήσει για εξαιρετικές ομάδες ανά τα χρόνια και δεν έχω αμφιβολία ότι η Λίβερπουλ θα γραφτεί στην ιστορία ως μεγάλη ομάδα".

Ωστόσο, ο "Τσόλο" είναι αισιόδοξος και πιστεύει στη νίκη: "Φυσικά μπορούμε να κερδίσουμε. Αντιμετωπίζω τα δεδομένα με την ποιότητα μας και τα δεδομένα λένε ότι στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα".

Ο Σιμεόνε αναφέρθηκε και στα τεκταινόμενα της Serie A αναφέροντας ότι οι δύο αγάπες του, η Λάτσιο και η Ίντερ τα πάνε πολύ καλά: "Η Λάτσιο και η Ίντερ τα πηγαίνουν πολύ καλά. Είναι δύο ομάδες που αγαπώ πάρα πολύ. Είμαι χαρούμενος που μάχονται τη Γιουβέντους".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ