CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε για Ρονάλντο: "Είναι ένα κτήνος των γκολ"

Atletico Madrid coach Diego Simeone attends a training session in Majadahonda, outskirts of Madrid, Spain, Tuesday, Sept. 17, 2019. Atletico Madrid will play its Champions League soccer match against Juventus on Wednesday. (AP Photo/Bernat Armangue)
Atletico Madrid coach Diego Simeone attends a training session in Majadahonda, outskirts of Madrid, Spain, Tuesday, Sept. 17, 2019. Atletico Madrid will play its Champions League soccer match against Juventus on Wednesday. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε με σεβασμό για την Γιουβέντους του Σάρι ενόψει της κόντρας τους στο Champions League και έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ροναλντο.

Λίγους μήνες μετά την κόντρα τους στους "16" του Champions League για τη σεζόν 2018-19 που βρήκε την Γιουβέντους να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση εις βάρος της Ατλέτικο Μαδρίτης χάρη στο κρεσέντο του Κριστιάνο Ρονάλντο, οι δύο ομάδες ανταμώνουν ξανά για την κορυφάια διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτή τη φορά για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να δίνει ιδιαίτερο βάρος σε αυτό το παιχνίδι, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" και να κάνει ειδική μνεία στην κλάση των Τορινέζων και δη του ηγέτη τους στη γραμμή κρούσης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Έχω δει όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει απέναντί τους, αλλά είναι ένα νέο ματς. Ο τρόπος που έπαιζαν με Αλέγκρι είναι διαφορετικός από αυτόν που παίζουν με Σάρι.

Στο Champions League παίρνουν μέρος παίκτες με ταλέντο, που μπορεί ο καθένας να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε", τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός των Μαδριλένων και πρόσθεσε:

"Η Γιουβέντους έχει παίκτες με τεράστιες προοπτικές, αρκεί να δει κανείς τους παίκτες που έμειναν εκτός της λίστας για το Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα κτήνος όσον αφορά στα γκολ, όταν είναι κοντά στην περιοχή μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο σε κάθε φάση".

Photo Credits: AP Photo/Bernat Armangue

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ