CHAMPIONS LEAGUE

Sky Italia: Στην Αγγλία το Γουλβς - Ολυμπιακός, οι ημερομηνίες των Final 8

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με το Sky Italia η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς θα διεξαχθεί στην Αγγλία και το Final Eight σε τέσσερις πόλεις της Γερμανίας από 10-21 Αυγούστου. Από τις 12 μέχρι τις 23 στη Λισαβόνα το αντίστοιχο του Champions League.

H UEFA αναμένεται ν' ανακοινώσει την Τετάρτη (17/6) τις αποφάσεις της για τη συνέχιση της σεζόν σε Champions League και Europa League. Σύμφωνα με το Sky Italia, ο κύβος ήδη ερρίφθη και είναι γνωστό το χρονοδιάγραμμα.

Ξεκινώντας από το Europa League, στο οποίο υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση, το ρεπορτάζ του ιταλικού δικτύου αναφέρει ότι οι ρεβάνς των ματς των 16 θα διεξαχθούν στην αρχική προγραμματισμένη έδρα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Γουλβς στην Αγγλία και οι υπόλοιπες ρεβάνς θα διεξαχθούν σε Δανία, Γερμανία, Oυκρανία, Ελβετία και Αυστρία. Θυμηθείτε αποτελέσματα των πρώτων αγώνων του Europa League για τη φάση των "16":

Μπασακσεχίρ - Κοπεγχάγη 1-0

Ολυμπιακός - Γουλβς 1-1

Ρέιντζερς - Λεβερκούζεν 1-3

Βόλφσμπουργκ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-2

Άιντραχτ - Βασιλεία 0-3

ΛΑΣΚ - Γιουνάιτεντ 0-5

Όσον αφορά στα δυο ζευγάρια που δεν είχαν διεξαχθεί καν τα πρώτα ματς (Σεβίλλη - Ρόμα και Ίντερ - Χετάφε) τα παιχνίδια θα είναι μονά και θα γίνουν στη Γερμανία. Επί γερμανικού εδάφους θα διεξαχθεί και το Final Eight με μονά παιχνίδια από τις 10 έως τις 21 Αυγούστου.

Οι τέσσερις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα εναπομείναντα ματς του Europa League είναι οι Ντούισμπουργκ, Γκελζενκίρχεν, Ντίσελντορφ, Κολωνία. Η τελευταία θα είναι και η έδρα του τελικού.

ΣΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ ΤΟ FINAL EIGHT ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Το αντίστοιχο Final Eight του Champions League αναμένεται να διεξαχθεί με μονά παιχνίδια στη Λισαβόνα σε δυο γήπεδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Ήδη έχουν προκριθεί στα προημιτελικά οι Λειψία, Ατλέτικο, Αταλάντα και Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ οι εναπομείνασες ρεβάνς θα διεξαχθούν όπως και στο Europa League στις αρχικά προγραμματισμένες έδρες.

Έτσι η Γιουβέντους θα φιλοξενήσει τη Λιόν στο Τορίνο (οι γκον είχαν νικήσει 1-0 στη Γαλλία), η Μπαρτσελόνα στο Camp Nou τη Νάπολι (1-1 το πρώτο ματς στο Σαν Πάολο), η Μπάγερν την Τσέλσι στο Μόναχο (οι Βαυαροί είχαν επικρατήσει 3-0 στο Λονδίνο), η Σίτι τη Ρεάλ στο Μάντσεστερ (οι πολίτες νίκησαν 2-1 στη Μαδρίτη). Όλα αυτά τα ματς σύμφωνα με το ιταλικό ρεπορτάζ θα διεξαχθούν 7-8 Αυγούστου. Θυμηθείτε τα αποτελέσματα στα πρώτα ματς.

Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Τσέλσι - Μπάγερν 0-3

Λιόν - Γιουβέντους 1-0

Νάπολι - Μπαρτσελόνα 1-1

Οι προημιτελικοί θα γίνουν 12-13-14-15 Αυγούστου, οι ημιτελικοί 18-19 Αυγούστου και ο τελικός 23 Αυγούστου.

ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ

Η Κωνσταντινούπολη που επρόκειτο να φιλοξενήσει τον τελικό της τρέχουσας σεζόν στο Champions League θα διοργανώσει αυτόν του 2021. Το 2022 θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη, το 2023 στο Μόναχο και το 2024 στο Λονδίνο.

Αντίστοιχα το Γκντανσκ που επρόκειτο να φιλοξενήσει τον τελικό της τρέχουσας σεζόν στο Europa League θα διοργανώσει αυτόν του 2021. Το 2022 θα διεξαχθεί στη Σεβίλλη και το 2023 στη Βουδαπέστη.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ