CHAMPIONS LEAGUE

Τάντιτς: "Μας κατέστρεψε ο διαιτητής, δεν το έχω ξαναζήσει"

Ajax's Dusan Tadic, left, duels for the ball with Chelsea's Marcos Alonso during the Champions League, group H, soccer match between Chelsea and Ajax, at Stamford Bridge in London, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Ajax's Dusan Tadic, left, duels for the ball with Chelsea's Marcos Alonso during the Champions League, group H, soccer match between Chelsea and Ajax, at Stamford Bridge in London, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP

Ο αρχηγός του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιτς, ήταν έξαλλος με τον διαιτητή Τζανλούκα Ρόκι μετά το 4-4 με την Τσέλσι, υποστηρίζοντας ότι ο Ιταλός κατέστρεψε την ομάδα του.

Το βράδυ της Τρίτης (5/11) διεξήχθη καταπληκτικό παιχνίδι στο Στάμφορντ Μπριτζ ανάμεσα σε Τσέλσι και Άγιαξ. Η αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Champions League ολοκληρώθηκε στο 4-4, ενώ στο 55' οι Ολλανδοί ήταν με 1-4 μπροστά στο σκορ.

Όλα τα λεφτά ήταν βέβαια η φάση του 68', κατά την οποία ο διαιτητής Τζανλούκα Ρόκι έδειξε δύο κόκκινες στους κεντρικούς αμυντικούς του Άγιαξ και ταυτόχρονα πέναλτι υπέρ της Τσέλσι. Ο Αίαντας δεν άντεξε με εννέα παίκτες από το 69' και τελικά ισοφαρίστηκε σε 4-4.

Στον Άγιαξ έχουν πολλά παράπονα από τον Ιταλό ρέφερι. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε ο αρχηγός της ομάδας, Ντούσαν Τάντιτς:

"Είναι αδιανόητο να καταστρέφει κάποιος τον αγώνα μας με αυτόν τον τρόπο. Είχαμε τα πάντα υπό έλεγχο. Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω ότι έδωσε δύο κόκκινες στην ίδια φάση. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Πώς να παίξεις μπάλα με εννέα παίκτες; Ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε εμείς να νικήσουμε".

Ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές στο γκρουπ, Άγιαξ, Τσέλσι και Βαλένθια έχουν 7 βαθμούς, ενώ ουραγός είναι η Λιλ που έχει μόλις μία ισοπαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ