CHAMPIONS LEAGUE

Τεν Χαγκ: "Η ΑΕΚ ξέρει να παίρνει αποτέλεσμα"

Utrecht's head coach Erik ten Hag shouts during a Europa League play-offs, 2nd leg, soccer match between between Zenit St.Petersburg and FC Utrecht in St.Petersburg, Russia, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Utrecht's head coach Erik ten Hag shouts during a Europa League play-offs, 2nd leg, soccer match between between Zenit St.Petersburg and FC Utrecht in St.Petersburg, Russia, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, μίλησε με καλά λόγια για την δυνατότητα που έχει η ΑΕΚ να παίρνει αποτέλεσμα. Η συνέντευξη Τύπου του Ολλανδού προπονητή ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (19/9, 19.55).

Πολύ καλά διαβασμένος για τα… κατορθώματα της ΑΕΚ τον τελευταίο χρόνο στην Ευρώπη, εμφανίστηκε ο Έρικ Τεν Χαγκ. Προφανώς ο τεχνικός του Άγιαξ ξέρει καλά πως η Ένωση διατηρεί το αήττητο για 14 συνεχόμενα ευρωπαϊκά ματς. Και γι αυτό και την χαρακτήρισε ομάδα που ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα.

Όμως ο Τεν Χαγκ προανήγγειλε πίεση μέχρι… πνιγμού στην ΑΕΚ: " Είμαστε πάντα σίγουροι για την αγωνιστικότητά μας, είμαστε πεπεισμένοι αλλά δε μπορούμε να πούμε πως θα κερδίσουμε αύριο, καθώς παίζουμε εναντίον μιας καλής ομάδας. Παίζουμε στο Champions League, όπου βρίσκονται μόνο καλές ομάδες και η ΑΕΚ είναι πολλή έμπειρη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι, ξέρουν τους κανόνες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και πως είναι πάνω από όλα το αποτέλεσμα. Πρόκειται να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κυριαρχήσουμε στο δεύτερο μισό, όπου δεν θέλουμε να αφήσουμε τον αντίπαλο να αναπνεύσει".

Για το γεγονός πως ο Άγιαξ, θα παίξει το πρώτο του ματς εντός έδρας, είπε:

"Δεν μπορείς να το καθορίσεις. Συνεπώς δεν έχω κάτι να πω. Οι οπαδοί μας όμως το περίμεναν πολύ καιρό. Θα δημιουργήσουν σίγουρα μια αληθινή ατμόσφαιρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης".

AP Photo/Dmitri Lovetsky

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ