CHAMPIONS LEAGUE

Τρελάθηκε ο Κέιν βλέποντας Τότεναμ από την τηλεόραση!

Tottenham's Harry Kane reacts after failing to score during the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's Harry Kane reacts after failing to score during the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η πρόκριση της Τότεναμ στα ημιτελικά του Champions League έστειλε στα ουράνια τον Χάρι Κέιν, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα από το σπίτι του τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του (VIDEO).

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Χάρι Κέιν ήταν ο μεγάλος άτυχος της προημιτελικής σειράς μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο και έχασε και τη ρεβάνς στο Μάντσεστερ.

Οι συμπαίκτες του όμως δεν τον άφησαν παραπονεμένο αλλά φρόντισαν να πάρουν μία μεγάλη πρόκριση για να του την αφιερώσουν, με τον Σον να σκοράρει δύο τερματα στο πρώτο ημίχρονο και τον Φερνάντο Γιορέντε να σκοράρει στο 73' το καθοριστικό γκολ.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητο τον τραυματία φορ της Τότεναμ, με τον Χάρι Κέιν να ανεβάζει video μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter όπου πανηγυρίζει έξαλλα τη νίκη παρακολουθώντας το ματς από την τηλεόραση, και να σχολιάζει: "Ω Θεέ μου! Σας αγαπώ αγόρια!!!!"

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ