CHAMPIONS LEAGUE

Βαλένθια: Ζητά την παρέμβαση της UEFA για τον Γκασπερίνι

Βαλένθια: Ζητά την παρέμβαση της UEFA για τον Γκασπερίνι
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η παραδοχή του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι πως είχε συμπτώματα κορονοϊού παραμονή του αγώνα ρεβάνς Βαλένθια - Αταλάντα, έφερε οργή στην ισπανική ομάδα που ζητάει πλέον την τιμωρία του από την UEFA και τις ιταλικές αρχές.

Λίγο πριν το ποδόσφαιρο μπει στον πάγο ελέω κορονοϊού, η Αταλάντα είχε προλάβει να πανηγυρίσει μία μεγαλειώδη πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League (στην παρθενική συμμετοχή της στο θεσμό), αποκλείοντας στη φάση των "16" με δύο νίκες την Βαλένθια (4-1 στην Ιταλία, 4-3 στην Αταλάντα).

Το εντυπωσιακό είναι πάντως ότι ενώ έχουν περάσει 80 ημέρες από τον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων στο "Μεστάγια", αυτός ήρθε ξανά στο προσκήνιο, με τους ανθρώπους των νυχτερίδων να επιζητούν την τιμωρία του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Αιτία οι πρόσφατες δηλώσεις του τεχνικού της Αταλάντα στην "Gazzetta dello Sport", όπου παραδέχτηκε πως πριν από το ταξίδι των μπεργκαμάσκι στην Ισπανία για την αναμέτρηση με την Βαλένθια είχε συμπτώματα κορονοϊού.

Βαλένθια: Ζητά την παρέμβαση της UEFA για τον Γκασπερίνι
AP PHOTO/LUCA BRUNO

"Έπραξε ανεύθυνα. Ήξερε πως ερχόταν σε μία περιοχή υψηλού κινδύνου. Δεν θα έπρεπε να είχε ταξιδέψει. Αυτή η παραδοχή δικαιώνει όσους έλεγαν πως το ματς έπρεπε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών", δήλωσε χαρακτηριστικά, με την Βαλένθια να μην μένει πάντως εκεί αλλά να ζητάει και την επιβολή κυρώσεων.

Όπως αναφέρει η "Marca", η ομάδα της La Liga "περιμένει αντίδραση" τόσο από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όσο και από τις ιταλικές αρχές υγείας, προσδοκώντας σε μία σκληρή τιμωρία του Γκασπερίνι για τη συμπεριφορά του η οποία " έθεσε σε ρίσκο τις ζωές πολλών ανθρώπων" .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ