ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κόπα Άφρικα: Με Χασάν και Ουάρντα η Αίγυπτος

Κόπα Άφρικα: Με Χασάν και Ουάρντα η Αίγυπτος

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αιγύπτου, Χαβιέρ Αγκίρε, συμπεριέλαβε τους Αχμέντ Χασάν και Αμρ Ουάρντα στην αποστολή για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που διεξάγεται στη χώρα.

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, το οποίο διεξάγεται από τις 21 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου στα γήπεδα της Αιγύπτου, κινούνται οι εθνικές ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής της διοργανώτριας χώρας, Χαβιέρ Αγκίρε, συμπεριέλαβε στην τελική αποστολή τους Αχμέντ Χασάν όσο και Αμρ Ουάρντα. Τόσο ο 26χρονος φορ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Μπράγκα, όσο κι ο 25χρονος ακραίος, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ και στο δεύτερο μισό της σεζόν παραχωρήθηκε στον Ατρόμητο θα λάβουν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση της ηπείρου.

Αναλυτικά η αποστολή της Αιγύπτου: Άχμεντ Ελσενάουι, Μοχάμεντ Ελσενάουι, Γκένςς, Αμπού Γκαμπάλ, Χεγκάζι, Αλαά, Μανσούρ, Μπάχερ Ελμοχαμάντι, Ελουένς, Ασράφ, Ελφετούχ, Άχμεντ Ελμοχαμάντι, Γκαμπέρ, Γκαζάλ, Ελνενί, Χαμέντ, Ντονγκά, Ελσαίντ, Σόλιμαν, Ουάρντα, Τρεζεγκέ, Σαλάχ, Μόσεν, Χασάν, Χαμέντ.

Η Αίγυπτος είναι στον πρώτο όμιλο μαζί με ΛΔ Κονγκό, Ουγκάντα και Ζιμπάμπουε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ