ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κόπα Άφρικα: Στα ημιτελικά η Τυνησία με Μεριά βασικό

Tunisian players celebrate after a goal during the African Cup of Nations quarterfinal soccer match between Madagascar and Tunisia in Al Salam stadium in Cairo, Egypt, Thursday, July 11, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Tunisian players celebrate after a goal during the African Cup of Nations quarterfinal soccer match between Madagascar and Tunisia in Al Salam stadium in Cairo, Egypt, Thursday, July 11, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Η Τυνησία επικράτησε με 3-0 της Μαδαγασκάρης και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής όπου θα βρει απέναντι της την Σενεγάλη την Κυριακή (14/7) (VIDEO)

Η Τυνησία του Γιασίντ Μερία του Ολυμπιακού δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής επικρατώντας της Μαδαγασκάρης με 3-0 μετά από γκολ των Σασί στο 52', Μκσανί στο 60' και Σλίτι στις καθυστερήσεις.

Στα ημιτελικά η Τυνησία θα βρει απέναντι της την Σενεγάλη του Παπ Αμπού Σισέ, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη την Κυριακή (14/7).

Η πρόκριση της Τυνησίας και της Σενεγάλης προκαλεί πρόβλημα στον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς καθώς οι Μεριά και Σισέ βρίσκονται με την αποστολή της ομάδας τους τουλάχιστον μέχρι τις 18/7 ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στον ημιτελικό της Κυριακής μεταξύ των δύο χωρών.

Από εκεί και πέρα, ένας εκ των Σισέ και Μεριά θα πάρει μέρος στον τελικό της 19ης Ιουλίου, με τον χαμένο της μεταξύ τους κόντρας να δηλώνει "παρών" στον μικρό τελικό που θα γίνει δύο ημέρες νωρίτερα, στις 17 Ιουλίου.

ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ: Αντριέν, Μομπρίς, Μετανίρε, Φοντέιν, Αντριαναντεναινά, Ραζακαναντεναινά (66' Μορέλ), Νομεντζαναχάρι (66' Βοάνι), Αμάντα, Ιλαιμαχαρίτα (77' Ρακοτοχαριμαλάλα), Αντριατσίμα, Αντριαματσινόρο.

ΤΥΝΗΣΙΑ: Χασέν, Χαντάντι, Μεριά, Μπρόν, Σασί (83' Αουάντι), Σκίρι, Χαλάντι (75' Ντράγκερ), Κεχρίντα, Μκσανί (66' Σλίτι), Καζρί, Κενίσι.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ