ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Μαντί Καμαρά: Επαιξε 45 λεπτά στο Μάλι - Γουϊνέα 2-2

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, έπαιξε για 45 λεπτά στο εκτός έδρας 2-2 της Γουϊνέας με το Μάλι για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Αυτή ήταν η 11η συμμετοχή με την εθνική του ομάδα.

Το Μάλι υποδέχτηκε τη Γουϊνέα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Group A, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο μέσος του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, μπήκε στο ημίχρονο, αντικαθιστώντας τον αμυντικό της Ξάνθης, Μίκαελ Ντίρεσταμ (ο προπονητής Didier Six άλλαξε τη διάταξη σε 4-4-2).

Ο Καμαρά, που προερχόταν από ενοχλήσεις, είχε αρκετά καλή παρουσία στο 2-2 που απέσπασε η εθνική του ομάδα, έχοντας πλάι του τον Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ. Και τα τέσσερα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο (56' Τραορέ, 71' Κοϊτά - 66' Ναμπί Κεϊτά, 75' Κόντε).

Αυτή ήταν η 11η συμμετοχή του 22χρονου "ερυθρόλευκου" χαφ στην εθνική του ομάδα. Τελευταία φορά που είχε φορέσει τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος ήταν στις 7 Ιουλίου, στην ήττα (3-0) από την Αλγερία για τα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ