ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Ο Ζιντάν αφιέρωσε το τρόπαιο της Αλγερίας στον εκλιπόντα αδερφό του

Real Madrid's coach Zinedine Zidane looks on prior to the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Eibar at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday April 6, 2019. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's coach Zinedine Zidane looks on prior to the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Eibar at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday April 6, 2019. (AP Photo/Paul White) AP

Ο προπονητής της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, συνεχάρη την Αλγερία από την οποία κατάγονται οι γονείς του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και αφιέρωσε το τρόπαιο στον αδερφό του, Φαρίντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μία εβδομάδα.

Η Αλγερία νίκησε 1-0 τη Σενεγάλη χάρη στο γκολ του Μπουνετζά από απίθανη κόντρα στο δεύτερο λεπτό και κατέκτησε για δεύτερη φορά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν συνεχάρη από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media την εθνική ομάδα της χώρας από την οποία κατάγονται οι γονείς του - μετακόμισαν από την Καμπιλί στο Παρίσι το 1953 πριν από την έναρξη του πολέμου - και την αφιέρωσε στον αδελφό του Φαρίντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μία εβδομάδα.

"Ο μεγάλος αδερφός μου, Φαρίντ, θα πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος. Συγχαρητήρια σε όλη την εθνική ομάδα της Αλγερίας. Είναι η νίκη ενός ολόκληρου λαού. Ζήτω η Αλγερία. Το αστέρι σου θα λάμπει πάντα, όλες τις ημέρες της ζωής μου", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε την πανηγυρική φωτογραφία από τ' αποδυτήρια της Αλγερίας ο προπονητής της Ρεάλ με το μήνυμα προς τον εκλιπόντα αδελφό του.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ