COPA AMERICA

Κόκκινη Μέσι: Αποβλήθηκε τελευταία φορά όταν ήταν παγκίτης και φορούσε το "18"

Κόκκινη Μέσι: Αποβλήθηκε τελευταία φορά όταν ήταν παγκίτης και φορούσε το "18"

Ο Μέσι στο ματς Αργεντινή - Χιλή αποβλήθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Το Sport24.gr θυμάται την πρώτη κόκκινη του ηγέτη της Μπαρτσελόνα.

Ο διαιτητής του μικρού τελικού του Κόπα Αμέρικα, Μάριο Ντίας Δεβιβάρ, απέβαλε τον Λιονέλ Μέσι έπειτα από αψιμαχία του Αργεντινού με τον αρχηγό της Χιλής, Γκάρι Μεδέλ και μας ταξίδεψε 14 χρόνια πίσω στο παρελθόν, στη μία και μοναδική (μέχρι σήμερα) φορά που Μέσι είδε την κόκκινη κάρτα σε επίσημο ματς.

Το ημερολόγιο έγραφε 17 Αυγούστου 2005 και ο αναπληρωματικός Μέσι πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Λισάντρο Λόπες. Αυτό ήταν το ντεμπούτο του πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας με τη μεγάλη ομάδα της "αλμπισελέστε" (κόντρα στην Ουγγαρία) το οποίο όμως διήρκεσε μόνο 43 δευτερόλεπτα.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, ο Λέο εντελώς διαφορετικός σε σύγκριση με τώρα και φορώντας το 18 στη φανέλα του άρχισε μία κούρσα και πάνω στη μάχη μ' έναν Ούγγρο ποδοσφαιριστή του έριξε χτύπημα με τον αγκώνα στο λαιμό και αποβλήθηκε.

Χρειάστηκε, λοιπόν, να περάσουν 14 ολόκληρα χρόνια για να δει ο ηγέτης της Μπάρτσα ξανά κόκκινη, πράγμα που αναμφισβήτητα αποτελεί ιστορικό γεγονός. Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Μέσι δεν έχει αποβληθεί ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ