COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα: Βραζιλία - Περού με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο!

Brazil's Dani Alves celebrates his team's 2-0 victory over Argentina at the end of their Copa America semifinal soccer match at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, July 2, 2019. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Brazil's Dani Alves celebrates his team's 2-0 victory over Argentina at the end of their Copa America semifinal soccer match at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, July 2, 2019. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Η Βραζιλία αναμετράται με το Περού (7/7, 23:00) με φόντο το τρόπαιο του Κόπα Αμέρικα και αναμένεται να πέσουν κορμιά σε μια μεγάλη μάχη που περιμένει με ανυπομονησία το φίλαθλο κοινό. Φυσικά, υπάρχουν πολλά ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα.

Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει και η Βραζιλία αναμετράται με το Περού στον τελικό του Κόπα Αμέρικα με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο. Η σελεσάο διεκδικεί τον τίτλο μετά το 2007, ενώ η "αλμπιρόχα" να βρεθεί στην κορυφή ύστερα από 44 χρόνια.

Η οικοδέσποινα Βραζιλία προέρχεται από τον θρίαμβο απέναντι στην Αργεντινή με 2-0 στον ημιτελικό, ενώ το Περού διέλυσε τη νικήτρια των δυο προηγούμενων διοργανώσεων, τη Χιλή (3-0) και προκρίθηκε στον τελικό.

Το βράδυ της Κυριακής (7/7, 23:00), οι δυο ομάδες θα μονομαχήσουν στην... αρένα του "Μαρακανά", το οποίο θα είναι κατάμεστο για την σπουδαία αναμέτρηση, η οποία θα καθηλώσει το ποδοσφαιρικό κοινό που διψάει για μπάλα ακόμα και εν μέσω της καλοκαιρινής ραστώνης. Ένας τελικός του Κόπα Αμέρικα πάντα μαγνητίζει!

Φυσικά, πέρα από τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, το μεγάλο αγώνα περιμένουν πώς και πώς οι φίλοι του στοιχήματος. Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και σε 17 συνδυαστικά στοιχήματα, με πολύ καλές αποδόσεις.

Η Βραζιλία είναι το μεγάλο φαβορί, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, έστω και αν αγωνίζεται χωρίς το μεγάλο της αστέρι, τον Νεϊμάρ. Η νίκη της σελεσάο στην κανονική διάρκεια πληρώνεται στο 1,28, ενώ αν κάποιος πιστεύει ότι θα επικρατήσει το Περού στο ενενηντάλεπτο και το ποντάρει, δίνεται η τιμή στο 9,25. Αν, δε, ο τελικός πάει στα πέναλτι, όλα είναι ρευστά και τίποτα δεν μπορεί να προεξοφληθεί. Στο 11.00 πληρώνεται η νίκη της Βραζιλίας στη ρώσικη ρουλέτα, όπως και του Περού.

Το να σκοράρει πρώτος στον τελικό ο Γκαμπριέλ Ζεσούς και να λήξει με 2-1 ο τελικός, πληρώνεται σε απόδοση 15,00, ενώ στο 100,00 πληρώνεται το να βάλει το πρώτο γκολ ο Πάολο Γκερέρο για το Περού και να νικήσει 1-2 η ομάδα του.

Βέβαια, δεν είναι μονάχα αυτά τα ειδικά στοιχήματα, αλλά πολλά περισσότερα. Υπάρχουν αποδόσεις για σύνολο κίτρινων και κόκκινων καρτών στον τελικό, για το λεπτό της πρώτης κίτρινης, για τον ακριβή αριθμό των οφσάιντ, των πλαγίων, αλλά και των πέναλτι που μπορούν να σφυριχθούν. Μέχρι και τα λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να ποντάρει κάποιος.

Ένα ακόμη ποντάρισμα, είναι το ποιος τερματοφύλακας θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα. Αν είναι της Βραζιλίας, πλήρώνεται στο 1,85 και αν είναι του Περού στο 1,75. Αυτά και πολλά στοιχήματα προσφέρει Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Δοκιμάστε την τύχη σας, την έμπνευσή σας.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ