COPA AMERICA

Ο Ουίλιαν αντί του τραυματία Νεϊμάρ στο Κόπα Αμέρικα

Brazil's Willian, left, shakes hands with teammate Neymar after the international friendly soccer match between England and Brazil at Wembley stadium in London, Britain, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Brazil's Willian, left, shakes hands with teammate Neymar after the international friendly soccer match between England and Brazil at Wembley stadium in London, Britain, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Ουίλιαν είναι ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό του τραυματία Νεϊμάρ στο Κόπα Αμέρικα, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Τίτε.

Λίγες ημέρες μετά την ατυχία που είχε ο Νεϊμάρ, με τον τραυματισμό του στο φιλικό με το Κατάρ να του στερεί τη δυνατότητα συμμετοχής στο Κόπα Αμέρικα, έγινε γνωστός ο παίκτης που θα προσπαθήσει να "μπει στα παπούτσια του".

Αυτός θα είναι ο Ουίλιαν, που αγωνίστηκε για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν στον τελικό του Europa League κατακτώντας το τρόπαιο με την Τσέλσι απέναντι στη συμπολίτισσά της Άρσεναλ (4-1). Από πλευράς διεθνούς εμπειρίας, ο 30χρονος διαθέτει άφθονη, αν αναλογιστεί κανείς πως έχει φορέσει 65 φορές τη φανέλα της Σελεσάο ενώ έχει και 8 τέρματα στο ενεργητικό του.

Σημειώνεται πως ο παίκτης έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι του για την Βραζιλία ώστε να ενσωματωθεί το πρωί του Σαββάτου με την υπόλοιπη αποστολή στο Πόρτο Αλέγκρε, όπου η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Κυριακή την Ονδούρα στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του Copa America (14/6).

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ