COPA AMERICA

Ο Σκαλόνι επιλέγει Ματίας Σουάρες για δίδυμο με Μέσι

Argentina's head coach Lionel Scaloni, left, talks to his players Exequiel Palacios, far right, Lionel Messi, second from right, and Lautaro Martinez, third from right, during a training session in Buenos Aires, Argentina, Monday, June 3, 2019, ahead of the Copa America in neighboring Brazil. (AP Photo/Marcos Brindicci)
Argentina's head coach Lionel Scaloni, left, talks to his players Exequiel Palacios, far right, Lionel Messi, second from right, and Lautaro Martinez, third from right, during a training session in Buenos Aires, Argentina, Monday, June 3, 2019, ahead of the Copa America in neighboring Brazil. (AP Photo/Marcos Brindicci) AP

Ο Λιονέλ Σκαλόνι άφησε τον Σέρχιο Αγκουέρο στην ομάδα των αναπληρωματικών και δοκίμασε τον Ματίας Σουάρες δίπλα στον Λιονέλ Μέσι στην προπόνηση της εθνικής Αργεντινής λίγες ημέρες πριν από το Κόπα Αμέρικα 2019.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, δούλεψε την Τρίτη (4/6) για πρώτη φορά με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει του Κόπα Αμέρικα 2019, το οποίο διεξάγεται από τις 14 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Η ενσωμάτωση και των τελευταίων διεθνών έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή της αλμπισελέστε να ξεδιπλώσει τις πρώτες του σκέψεις για το μεγάλο τουρνουά των εθνικών ομάδων της Νοτίου Αμερικής.

Από τις τελευταίες δοκιμές φαίνεται ότι αφήνει στο περιθώριο το 4-2-3-1 και καταλήγει στο 4-4-2. Ο Αρμάνι ήταν ο βασικός γκολκίπερ, ο Μίλτον Κάσκο υπερασπίστηκε το δεξί αμυντικό άκρο (φαίνεται ότι κερδίζει θέση από τον Ρένσο Σαράβια), οι Χερμάν Πεσέλα και Νικολάς Οταμέντι συνέθεσαν αναμενόμενα το αμυντικό δίδυμο, ενώ ο Μάρκος Ακούνια βρέθηκε στο αριστερό άκρο (θέση που διεκδικεί κι ο Ταγλιαφίκο).

Την κεντρική τετράδα συνέθεσαν ο τελευταίος που ενσωματώθηκε στην αποστολή κι εκτός αρχικής... 40άδας, Γκουίντο Πισάρο, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Εσεκιέλ Παλάσιος μαζί με τους Χιοβάνι Λο Τσέλσο, Λεάντρο Παρέδες και Άνχελ ντι Μαρία.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι προφανώς βασικός κι αναντικατάστατος, ενώ έκπληξη είναι η επιλογή του παρτενέρ του. Δεν είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος προπονήθηκε χωρίς προβλήματα, αλλά ο Ματίας Σουάρες. Ο 31χρονος φορ της Ρίβερ Πλέιτ επιλέχθηκε να πλαισιώσει τον "πούλγκα".

Σύμφωνα με την κορυφαία εφημερίδα της χώρας, Ole, κερδίζει έδαφος στη μάχη με τον "Κουν", ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Σκαλόνι. Η Αργεντινή βρίσκεται στο δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με Κολομβία, Παραγουάη και Κατάρ.

Photo credits: AP Photo/Marcos Brindicci

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ