ΚΥΠΡΟΣ

Ανόρθωση: Έξαλλος ο Κετσπάγια με το πρόωρο τέλος του πρωταθλήματος

Apoel's head coach Temuri Ketsbaia reacts during the Europa League group K soccer match between FC Schalke 04 and Apoel FC in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, Nov. 26, 2015. (AP Photo/Martin Meissner)
Apoel's head coach Temuri Ketsbaia reacts during the Europa League group K soccer match between FC Schalke 04 and Apoel FC in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, Nov. 26, 2015. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Οι διοικούντες την Ανόρθωση, αλλά κι ο προπονητής της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια είναι έξαλλος με την απόφαση της κυπριακής Λίγκας να ολοκληρώσει πρόωρα το πρωτάθλημα.

Η απόφαση της κυπριακής Λίγκας να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα εξαιτίας του κορονοϊού προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ανόρθωσης, η οποία ήταν ισόβαθμη με την Ομόνοια στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά υστερούσε στα μεταξύ τους παιχνίδια, με αποτέλεσμα το "τριφύλλι" να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Γιάννος Κωνσταντίνου, μετέφερε την αγανάκτηση του προπονητή της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια: "Είναι καταβεβλημένος, αισθάνεται ότι του πήρε κάποιος το πρωτάθλημα από τα χέρια του. Ο Τιμούρ ήθελε να παίξει. Πίστευε πως η Ανόρθωση από την πρώτη θέση που ήταν θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα και είναι εύλογη η πικρία του", τόνισε.

Μάλιστα η διοίκηση έχει αποφασίσει να προσφύγει στην UEFA, αλλά και στα δικαστήρια για να διεκδικήσει τα συμφέροντά της, ενώ ο έτοιμος Κετσπάγια ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι τελειώνουν οι προπονήσεις.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ