ΚΥΠΡΟΣ

Απέρριψε πρόταση 4 εκατ. ευρώ για Σάλαι ο ΑΠΟΕΛ

Luxembourg's Marvin Martins, left, and Hungary's Roland Sallai, right, challenge for the ball during an international friendly soccer match between Luxembourg and Hungary at the Josy Barthel stadium in Luxembourg, Germany, Thursday, Nov. 9, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Luxembourg's Marvin Martins, left, and Hungary's Roland Sallai, right, challenge for the ball during an international friendly soccer match between Luxembourg and Hungary at the Josy Barthel stadium in Luxembourg, Germany, Thursday, Nov. 9, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ιταλία η Φράιμπουργκ έκανε πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ στο ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Ρόλαντ Σάλαι με τους Κύπριους να λένε "όχι".

Πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Ρόλαντ Σάλαι απέρριψε ο ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ιταλία. Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Παλέρμο ο οποίος αγωνίζεται στον Κυπριακό σύλλογο εδώ και ένα χρόνο έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η πρόταση που απέρριψε το ΑΠΟΕΛ ήταν από την Φράιμπουργκ, ομάδα της Μπουντεσλίγκα, η οποία πρόσφερε 4 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον 22χρονο ποδοσφαιριστή την ώρα που ο παίκτηςείχε αποκτηθεί από τους Κύπριους έναντι 2 εκατ. ευρώ.

Ο ΑΠΟΕΛ απάντησε αρνητικά στην πρόταση αυτή, αλλά δεν αποκλείεται να επανέλθει με νέα πρόταση, ακόμα μεγαλύτερη τις επόμενες μέρες.

Εν τω μεταξύ ο Σάλαι ήταν βασικός στον αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την Φλόρα Ταλίν και σημείωσε ένα από τα πέντε γκολ της ομάδας του.

Photo credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ