ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Άλεφ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεφ Σαλντάνια με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα, με τον Βραζιλιάνο χαφ να επιστρέφει στην Κύπρο ύστερα από μία σεζόν στην ΑΕΚ.

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι κι επίσημα ο Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος χαφ παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην κυπριακή ομάδα από την Μπράγκα, διατηρώντας, παράλληλα, οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2020.

Την περσινή σεζόν, ο 24χρονος αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕΚ, μετρώντας δύο γκολ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Κατά το παρελθόν, έχει αγωνιστεί ξανά στην Κύπρο με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ άρχισε την καριέρα του από την Πόντε Πρέτα, πριν ακολουθήσουν οι Μαρσέιγ, Μπράγκα και Ουμ Σαλάλ του Κατάρ.

Η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την Sporting Clube de Braga για μονοετή δανεισμό με δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή Alef dos Santos Saldanha.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 28/01/1995 (24 ετών) και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 95.

Φθάνει αύριο στην Κύπρο και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αυστρία.

Καλωσορίζουμε τον Alef στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ