ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Έστειλε ερωτηματολόγιο στους οπαδούς του για ιδιόκτητο γήπεδο

APOEL fans cheer for their team during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Real Madrid at GSP stadium, in Nicosia, on Tuesday, Nov. 21, 2017. Real Madrid won 6-0. (AP Photo/Petros Karadjias)
APOEL fans cheer for their team during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Real Madrid at GSP stadium, in Nicosia, on Tuesday, Nov. 21, 2017. Real Madrid won 6-0. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει το ενδεχόμενο ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου και στο πλαίσιο της μελέτης απέστειλε ερωτηματολόγιο στους οπαδούς του, από τις απαντήσεις του οποίου θα κριθούν τα επόμενα βήματα.

Μπορεί το ΓΣΠ να είναι η έδρα του, αλλά ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει εγκαταλείψει τις σκέψεις για την ανέγερση δικού του ιδιόκτητου γηπέδου. Η ομάδα της Λευκωσίας διεξάγει λεπτομερή μελέτη βιωσιμότητας και εκπόνησης πλάνου εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό απέστειλε ερωτηματολόγιο στους οπαδούς του - ηλεκτρονικά από τη βάση δεδομένων που έχει δημιουργήσει - κι από τις απαντήσεις θα κριθούν τα επόμενα βήματα.

Πέρα από τις κλασικές ερωτήσεις (τόπος διαμονής, φύλο, ηλικία), υπάρχουν κι αυτές που έχουν να κάνουν με τα πόσα εντός έδρας ματς παρακολουθούν οι συμμετέχοντες κάθε χρόνο, πώς θα μπορούσε η ανέγερση γηπέδου να επηρεάσει τα εισιτήρια διαρκείας και να οδηγήσει στην αύξησή τους, ποιες εγκαταστάσεις θα επιθυμούσαν να συμπεριλαμβάνονται, το ποσό που θα ξόδευαν για φαγητό και ποτό στην καντίνα, πάρκινγκ, αλλά και ποιες άλλες ανέσεις θα ήθελαν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι διεξάγει σε συνεργασία με διεθνή συμβουλευτικό οίκο, λεπτομερή μελέτη βιωσιμότητας και εκπόνησης πλάνου εργασίας σε σχέση με το ενδεχόμενο δημιουργίας ιδιόκτητου γηπέδου.

Για αυτό και έχει αποστείλει συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο σε όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που διατηρεί στην βάση δεδομένων της, για χρήστες που έχουν συγκατατεθεί στην πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό όσοι έχουν παραλάβει το συγκεκριμένο email όπου περιλαμβάνεται το ερωτηματολόγιο, να προχωρήσουν άμεσα στην συμπλήρωση του. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα είναι δυνατή μέχρι και την Παρασκευή 08/11.

Τα συμπεράσματα μέσα από τις απαντήσεις που θα προκύψουν, θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά στην μελέτη βιωσιμότητας ενός ιδιαίτερα σημαντικού εγχειρήματος για την ομάδα μας.

Όσοι περισσότεροι ανταποκριθούν τόσο πιο αξιόπιστο θα είναι το δείγμα και τα συμπεράσματα της έρευνας".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ