ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Νέος προπονητής ο Ιγκέμπριτσεν

Rosenborg's coach Kare Ingebrigtsen greets his team's fans after ending draw 1 to 1 with Vardar in the Europa League group L soccer match at Philip II Arena in Skopje, Macedonia, Thursday Dec. 7, 2017. (AP Photo/Boris Grdanoski)
Rosenborg's coach Kare Ingebrigtsen greets his team's fans after ending draw 1 to 1 with Vardar in the Europa League group L soccer match at Philip II Arena in Skopje, Macedonia, Thursday Dec. 7, 2017. (AP Photo/Boris Grdanoski) AP

Ο Κέρε Ινγκέμπριτσεν είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με την Οστάνδη και το Σάββατο θα βρίσκεται στη Λευκωσία για υπογραφές.

Ο Λούκας Χατζηλούκας ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή στον ΑΠΟΕΛ μετά την απομάκρυνση του Τόμας Ντόλ, αλλά η απόφαση για πρόσληψη μόνιμου τεχνικού ήταν ειλημμένη από την ομάδα της Λευκωσίας.

Οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσε τη συμφωνία τους με τον 54χρονο Νορβηγό, Κέρε Ινγκέμπριτσεν, ο οποίος αναμένεται στη Λευκωσία το Σάββατο (28/12) για τις τελικές συζητήσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Ινγκέμπριτσεν φόρεσε ως ποδοσφαιριστής τις φανέλες των Ρόσενμποργκ, Μάντσεστερ Σίτι, Στρέμγκοτσετ, Λίλεστρεμ, Μπιέσεν και Μάλβικ. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Τρόντχαϊμ, το 2007 ανέλαβε ως βοηθός και από το 2014 έως το 2018 ήταν πρώτος προπονητής.

Την τριετία 2008-2011 κάθισε στον πάγκο της Μπόντε/Γκλιμτ, ενώ μέχρι πρότινος εργαζόταν στη βελγική Οστάνδη.

Photo credits: AP Photo/Boris Grdanoski

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ